Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Shopping Awards 2022

Schrijf je vandaag nog gratis in voor de Shopping Awards 2022
 • Food-en-retail
 • 23 dec 2021 @ 11:25
 • Link
 • Nanny Kuilboer
  Nanny Kuilboer

  redactie MarketingTribune
  BBP Media - MarketingTribune
 • E-commerceAwardsWebwinkelMerkenMarketing

De Shopping Awards bestaan in 2022 20 jaar. Schrijf je vandaag nog in voor deze extra feestelijke jubileum-editie. De deadline voor inschrijven is 28 januari 2022.

Op donderdag 24 maart 2022 vindt het Shopping Awards Gala weer plaats. En dit keer is het een extra bijzondere editie, de Shopping Awards bestaan namelijk 20 jaar. Tijdens deze avond worden er diverse awards uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland! Wil jij kans maken op een award? Schrijf je dan nu gratis in! Je kan je inschrijven voor een van de 40 publieksprijzen of 6 vakprijzen. En wie weet word je dan in maart 2022 genomineerd of zelfs winnaar van een van de Shopping Awards.

Shopping Awards Publieksprijzen

Behoort jouw webwinkel tot de beste webwinkels van Nederland? Laat dit dan zien en kies ervoor om (gratis) mee te doen met de Shopping Awards! Als deelnemer ontvang je het deelnemer mediapakket. Als je wint draagt jouw organisatie een jaar lang het Shopping Awards logo. Word je winnaar in jouw categorie, dan maak je ook kans om ‘Beste Webwinkel 2022’ te worden. Dit is de overall prijs voor de Shopping Awards. Schrijf je hier in om kans te maken op een publieksprijs. Inschrijven kan tot vrijdag 28 januari 2022!

Shopping Awards Vakprijzen

Ook voor de Shopping Awards Vakprijzen kunnen bedrijven ervoor kiezen om zich (gratis) aan te melden op basis van een case-inzending. Een ervaren jury buigt zich over de kandidaten (met uitzondering van de Ecommerce50 voor snelstgroeiende e-commerce bedrijven). Behalve een kans om te winnen voorziet het deelname proces ook in een moment van evaluatie, feedback en reflectie. De Shopping Awards Vakprijzen belonen de kwaliteit van een specifiek onderdeel van de organisatie, op basis van de veranderingen die gerealiseerd zijn in 2021. Schrijf je hier in om kans te maken op een vakprijs. Inschrijven kan tot vrijdag 28 januari 2022!

Zelf Shopping Awards Expert worden? Dat kan!

Shopping Awards Experts beoordelen meerdere webwinkels en bepalen daarmee voor 50% welke webwinkel zij het beste vinden. De andere 50% worden door de consument bepaald. Heb jij minimaal 3 jaar ervaring in retail, e-commerce c.q. digital commerce opgedaan als ondernemer, bij toeleveranciers of adviesbedrijven. Meld je dan voor 31 december aan bij de snelgroeiende Shopping Awards Community van e-commerce experts!

 

Nanny Kuilboer

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken