24Kitchen vrijdag van start met 'Wat Eten We Vandaag?'

24Kitchen vrijdag van start met 'Wat Eten We Vandaag?'
 • Food-en-retail
 • 3 jan 2019 @ 16:32
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MediastrategieMarketingFood

24Kitchen start vrijdag 4 januari met het nieuwe dagelijkse format 'Wat Eten We Vandaag?'. De kijker krijgt het hele jaar dagelijks een nieuw recept voorgeschoteld dat eenvoudig, snel en smakelijk is. Zo wordt de meest gestelde vraag van Nederland met gemak beantwoord.

Verschillende 24Kitchen-chefs laten dagelijks om 16.45 uur op tv zien hoe het recept bereid wordt. Ook verschijnt het op alle platformen van 24Kitchen en AD Koken en Eten. Klik hier om als MarketingTribune-volger de eerste aflevering (11 min) alvast te zien met de nieuwe 24Kitchen-chefs Job en Perry. 24Kitchen is een van oorsprong Nederlands digitaal televisiekanaal dat zich richt op alles wat met eten te maken heeft. De zender is de enige Nederlandse foodzender.

 

Vertrouwde chefs en nieuw presentatieduo
De recepten uit 'Wat Eten We Vandaag?' worden bereid door wisselende 24Kitchen-chefs. Naast vertrouwde gezichten als Miljuschka Witzenhausen en Hugo Kennis introduceert 24Kitchen het Rotterdamse kookduo Job en Perry als nieuw presentatiekoppel. Job en Perry maakten eerder voor de lokale omroep Open Rotterdam 'De Grote Job & Perry Show' waarin ze Rotterdamse humor en koken combineerden. Vrijdag trappen Job en Perry met een chorizotortilla de eerste 'Wat Eten We Vandaag?' af.

Inspiratie zonder opschmuk
Petra Knoth, Channel Director van 24Kitchen, is overtuigd van de waarde van het nieuwe format: 'Nederlanders willen goed, maar ook eenvoudig en snel eten. Het mooie van "Wat Eten We Vandaag?" is dat we inspiratie bieden zonder opschmuk. Meer dan ooit tonen we een keuken zoals die van de kijker thuis, waar ook af en toe iets mis kan gaan. Dus als de mayonaise schift, snijden we dat er niet uit en laten we meteen zien hoe je de mayonaise weer uit de schift haalt. Dat maakt van 'Wat Eten We Vandaag?' een écht kijkje in de keuken.' Zie ook de site die dagelijks wordt bijgewerkt met nieuwe recepten via deze link.
(PvWK)

Vanaf 4 januari 2019, 16.45 uur dagelijks op 24Kitchen: ‘Wat Eten We Vandaag?’

24Kitchen maakt je leven lekkerder
'24Kitchen is het platform voor alles wat met eten en koken te maken heeft. Via de tv-zender, de website 24Kitchen.nl en sociale media biedt 24Kitchen dagelijks culinaire inspiratie. Ook is 24Kitchen voor meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland vrij te ontvangen: in het basispakket van Ziggo, KPN, Telfort, Caiway, Tele2, T-Mobile Thuis en Delta op kanaal 24 en bij Canal Digitaal in het Basis HD-pakket op kanaal 64.'

(bron: MediaLab)

 

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken