Max Verstappen terug tijdens vierde editie Jumbo Racedagen

Max Verstappen terug tijdens vierde editie Jumbo Racedagen
  • Food-en-retail
  • 4 feb 2019 @ 16:32
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • WinkelenEvenement

De ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’ komen terug voor een vierde editie. Jumbo Supermarkten, Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Verstappen Management slaan hiertoe opnieuw de handen ineen.

De partners organiseren op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 het grootste familie race-evenement van Nederland. Deze dagen kunnen raceliefhebbers hun nationale held Max Verstappen op het legendarische Circuit Zandvoort live in actie zien in zijn Aston Martin Red Bull Racing Formule 1-bolide. 'De Jumbo Racedagen bieden de ultieme Formule 1-beleving voor de hele familie: spannende Formule 1-demonstraties, diverse verrassende racewedstrijden en een uitgebreid aanbod aan entertainment en lekker eten en drinken', aldus het trio organisatoren.

Vorig jaar vonden meer dan 110.000 mensen hun weg naar Circuit Zandvoort voor de Jumbo Racedagen. Ieder jaar trekt het racespektakel meer bezoekers en wordt het programma verder uitgebreid met verrassende races, activiteiten en entertainment. In 2018 beleefden diverse spectaculaire raceonderdelen hun primeur: de Ladies GT Race, de Red Bull Caravanrace en de FIA WTCR World Touring Car Cup. Het programma van 2019 wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Hét familie race-evenement van het jaar
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo, kijkt uit naar de vierde editie: 'Samen met Max Verstappen, Circuit Zandvoort en Red Bull organiseren we alweer voor het vierde jaar op rij de Jumbo Racedagen. We werken er samen hard aan om de vorige drie edities van dit mooie evenement voor jong en oud te overtreffen. Ik ben er trots op dat het ons lukt om al die families die het evenement trekt, ieder jaar weer te verrassen met een nóg mooier programma. Ook dit jaar doen we het allemaal weer voor die grote glimlach op duizenden gezichten.'

Ook dit jaar kunnen klanten van Jumbo weer sparen voor gratis duintickets voor de Jumbo Racedagen. Tribunekaarten en F1-Paddockkaarten kopen kan via www.circuitzandvoort.nl. Verdere informatie over het programma en de Jumbo spaaractie volgt later, belooft Jumbo.
(PvWK)

Over Jumbo Supermarkten
'Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 600 winkels, zes Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.'
(bron: Jumbo)

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken