Cruyff Foundation sluit deal met sportdrank O'sonyq

Cruyff Foundation sluit deal met sportdrank O'sonyq
  • Sponsoring
  • 9 apr 2019 @ 16:54
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • MerkenPartnershipMaatschappijSport

De Johan Cruyff Foundation en sportdrank O’sonyq gaan een driejarig partnership aan. O’sonyq, official supplier van Juventus, maakte dit bekend de dag voordat Ajax speelt tegen Juventus in de Johan Cruijff Arena.

Door de Cruyff Foundation te ondersteunen wil O’sonyq helpen het gedachtegoed van Johan Cruijff verder te verspreiden. De Cruyff Foundation realiseert wereldwijd ruimtes voor kinderen om te sporten en te spelen. Alle kinderen moeten deze mogelijkheid krijgen en daar draagt O’sonyq graag actief aan bij.

O’sonyq is een natuurlijke sportdrank met een zeer laag suikergehalte en daarmee baanbrekend in zijn branche. O’sonyq heeft als ambitie sporters een gezonde sportdrank aan te bieden en dit past goed bij de doelstellingen van de Cruyff Foundation, die zich inzet voor een gezonde jeugd.

Deelnemers aan de Cruyff Legacy 14K Run, 11 mei aanstaande, zullen onderweg de sportdrank van O’sonyq krijgen aangeboden. Niels Meijer: “we zijn erg blij met deze samenwerking. We krijgen er letterlijk energie van en kijken uit naar de projecten waarin we gaan samenwerken.'

Wat voor merk is O’sonyq?

O’sonyq is een natuurlijke isotonische sportdrank. Het heeft een hoge energiewaarde, terwijl het in calorieën juist een reductie doorvoert en is daarnaast ook geschikt voor veganisten en glutenvrij. Osonyq is official partner van de KNZB, Vitesse, Apollo Basketball, FC Volendam en sinds 2018 ook official Sport drink van Juventus.

De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kwetsbare kinderen, overal ter wereld. Met onze sportprojecten voor kinderen met een beperking, onze Cruyff Courts en onze Schoolpleinen14 geven we kinderen de ruimte. Ruimte waar zij zich fysiek kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Elke week brengen wij zo wereldwijd duizenden kinderen vooruit door beweging.

De Cruyff Foundation werkt hierbij samen met een aantal partners: de Nationale Postcode Loterij, People's Postcode Lottery, Seacon Logistics, VodafoneZiggo, de Rabobank Foundation, TenCate Grass, Cargill, de UEFA, La Caixa Foundation, Fundació FC Barcelona en vanaf nu ook O’sonyq.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken