Nieuwe sponsor, nieuwe clubnaam: Greenpark Tigers

Nieuwe sponsor, nieuwe clubnaam: Greenpark Tigers
 • Sponsoring
 • 18 jul 2018 @ 12:03
 • 18371 x gelezen
 • Link
 • Redactie Sponsoring
  Redactie Sponsoring

  Redactie
  MarketingTribune
 • SportSponsorshipZakelijkMerken

GreenPark Tigers is de nieuwe naam van Handbalvereniging Aalsmeer. Na achttien jaar vertrok sponsor Fiqas Software en werd een nieuwe suikeroom gevonden: Vereniging Greenpark Management.

Begin dit seizoen gaf softwarebedrijf Fiqas aan na bijna twee decennia te willen stoppen met de samenwerking. In deze lange periode van sponsoring zag directeur Rob Geleijn het eerste herenteam liefst zes keer kampioen van Nederland worden. Ook dit jaar werd het kampioenschap binnengesleept, waarbij betrokkenen spreken over een soort 'afscheidscadeau'.

Het bestuur van de club is op zoek gegaan naar een nieuwe sponsor en deze is gevonden bij de buren van thuishal De Bloemhof. Vereniging Greenpark Management heeft zich op 18 juli voor drie jaar als sponsor verbonden aan Handbalvereniging Aalsmeer. Voor de goede orde: deze vereniging moet niet worden verward met Greenpark Aalsmeer, waarvan de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn aandeelhouders zijn. 

Toegankelijker maken

Vereniging Greenpark Management, belangenbehartiger van industriegebied Green Park Aalsmeer, zet op deze manier 'Aalsmeer in een sportief daglicht'. Onderdeel van de sponsoring is onder andere ook om de omwonenden meer te betrekken bij de handbalvereniging. Daarnaast vindt Greenpark Management sport voor de jeugd heel belangrijk en zij wil dan ook handbal toegankelijker maken voor de jeugd van Aalsmeer en omgeving. Daarbij is de thuishaven van de handbalvereniging bij uitstek een mooie locatie om bijvoorbeeld sportdagen te organiseren.  

Vereniging Greenpark Management bestaat uit een aantal bedrijven die gevestigd is op industriegebied Green Park Aalsmeer. De vereniging behartigt de belangen van dit gebied. Innovatie, efficiëntie en het behoud van natuur zijn drie belangrijke begrippen waar de vereniging veel aandacht aan schenkt. Ook de buurt is een belangrijk onderdeel. Door deze sponsorovereenkomst kan de handbalvereniging op het gebied van sport een groot maatschappelijke belang vervullen voor de omwonenden van Green Park.

Aalsmeer en handbal

Het huidige logo wordt aangepast naar Greenpark Tigers en dit zal op de teamkleding komen te staan. Het bestuur van handbalvereniging Aalsmeer is verheugd dat Vereniging Greenpark Management het vertrouwen heeft in de ambities van de club. 'De nieuwe sponsor kan zich verheugen op enthousiaste handballers, trainers en begeleiders die graag als Greenpark Tigers kampioensschalen binnen willen halen', aldus de club. 'In ieder geval zijn allen voornemens onder de nieuwe naam handbal en de gemeente Aalsmeer nog meer op de kaart te zetten.'

V.l.n.r.: clubvoorzitter Mike van der Laarse, Rob Geleijn (directeur Fiqas Software) en John Celie, voorzitter van GreenPark Management. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken