Thema Branded Content Event 2023 is 'Create the Content Connection'

Thema Branded Content Event 2023 is 'Create the Content Connection'
  • Content
  • 24 jan 2023 @ 09:22
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • EvenementBranded Content EventBranded content

Op dinsdag 16 mei vindt het Branded Content Event plaats met als thema ‘Create the Content Connection’. Plaats van handeling: DeFabrique in Utrecht. Save the date en profiteer van het Early Bird-tarief via brandedcontentevent.nl.

Branded content is relevanter dan ooit voor merken die de verbinding met de consument of klant zoeken, want alleen door content die aandacht krijgt en verbinding maakt, krijgt het merk diepgang. Om dat te bereiken kiezen steeds meer merken voor een consistente contentstrategie waarin alle uitingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit zogenoemde ‘contentecosysteem’ maakt dat merken het eerlijke verhaal van het product gaan vertellen; hoe het gemaakt is en door wie. Het ecosysteem werkt als een samenhangend en duurzaam geheel van partnerships met mediapartners, influencers en creators en krijgt mede gestalte in branded audio, podcasting en videocontent.

BCE2023: hoe helpt een contentecosysteem mijn merk?

Het Branded Content Event geeft antwoord op prangende vragen als: hoe helpt een contentecosysteem mijn merk? Hoe organiseer je alle verschillende vormen van branded content? Aan welke doelstellingen dragen de verschillende vormen van content bij en hoe blijf je consistent qua look & feel en merkboodschap?

Korting Branded Content Event 2023

Naast het Early Bird-tarief dat voor elke vroege vogel geldt, krijgen MarketingTribune-abonnees altijd € 100,- korting op het reguliere tarief. Deze korting geldt overigens niet alleen voor het Branded Content Event, maar ook voor Nima Marketing Day, Grand Prix Content Marketing en The Dutch Podcast Conference later in het jaar. Dus nog geen abonnee en toch profiteren van €100,- korting op het reguliere tarief van alle toekomstige MarketingTribune-events? Kies dan voor de optie ‘Regulier ticket + jaarabonnement MarketingTribune 100%’.

Reserveer nu uw kaartje voor BCE2023!

 

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken