[FIM] De nieuwe foodtrends voor 2020

[FIM] De nieuwe foodtrends voor 2020
  • Food-en-retail
  • 11 okt 2019 @ 16:05
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • TrendsInteractieFood

Food Inspiration Magazine is het digitale vakblad voor de foodservice-professional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Volgers van MT-platform food&retail krijgen een gratis link om mee te lezen. Met deze editie alvast: 'de foodtrends ' volgens FIM. 'De foodtrends voor 2020 zijn high tech, touch & taste. En de opkomst van zuur & bitter in gerechten en keukens.'

'Het nieuwe jaar wordt een zuur & bitter jaar, dat kunnen we alvast verklappen! Verder gaan we de straat op om onze trend forecasting te toetsen. We brengen je bovendien belangrijkste hoogtepunten van onze eerste Trendsummit. Street credibility & expert opinion. Rock on!', pitcht FIM.   

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR FIM - HET MAGAZINE

(PvWK)

Met dank aan redactie FIM.



Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken