Comeback Sports doet management van kickbokser Santino Verbeek

Comeback Sports doet management van kickbokser Santino Verbeek
 • Sponsoring
 • 15 okt 2019 @ 10:09
 • 11893 x gelezen
 • Link
 • Jeroen Mirck
  Jeroen Mirck

  Redacteur
  MarketingTribune
 • SportmarketingSport

Comeback Sports heeft het management overgenomen van kickbokser Santino Verbeek. Vanuit het bureau wordt Stefan Kraft van Ermel de sportagent van de jonge vechtsporter.

Hierbij worden de zakelijke zorgen van Santino en Ernesto Hoost (trainer) uit handen genomen, zodat zij zich kunnen focussen op waar Santino in uitblinkt: kickboksen. Comeback zal Santino ondersteunen door het afsluiten en onderhouden van (sponsor)contracten, zijn carrièreplanning zal centraal staan en daarnaast regelt het bureau alle operationele zaken rondom een wedstrijd.

'Ik ben blij dat we mijn team gaan versterken met Stefan als sport agent', zegt Verbeek. 'Ik wil het professioneel aanpakken en daarbij moet ik de juiste stappen zetten om mijn carrière groots te maken. Ik vind dat Comeback de juiste aanvulling is op het team.'

Debuut in Vietnam

Onlangs heeft Verbeek zijn debuutwedstrijd bij ONE Championship in Ho Chi Minh City (Vietnam) gewonnen. Dit is de snelst groeiende vechtsport-organisatie ter wereld. Verbeek zit met meer grote namen bij dit kampioenschap, zoals Andy Souwer, Nieky Holzken, Tarik Khbabez en Anthony Engelen. De jonge, getalenteerde vechter maakt nu al grote stappen in zijn carrière. Verkeer weet wat hij wilt worden en daar gaat hij dan ook vol voor: kampioen.

'Santino is mijn maestro', zegt Stefan Kraft van Ermel, van Comeback Sports. 'We helpen Santino bij zijn carrièreplanning en ons team van professionals, met ieder een eigen stuk kennis van het vakgebied, staat gemotiveerd voor hem klaar. Zodat hij de finishlijn haalt, met ons langs de zijlijn.'

Sportmentaliteit

Het dynamische Comeback sportmarketing team is gedreven door trots. Dagelijks wordt er gewerkt aan de ambities van sporters en klanten. Met Comeback Heroes wordt vanuit het unieke DNA gecommuniceerd om zo een sporter te positioneren, branden en activeren als sterk merk in de markt. De sportmentaliteit, drive en persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

Alle zaken die betrekking hebben op de training van Verbeek en de wedstrijd inhoudelijk blijven de verantwoordelijkheid van zijn trainer Ernesto Hoost (Mister Perfect). Samen met hem zal Comeback Santino zo goed mogelijk begeleiden om zijn doelen te behalen.  

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken