Traffic Today opent nieuwe vestiging in Enschede

Traffic Today opent nieuwe vestiging in Enschede
 • Bureaus
 • 7 jun 2024 @ 13:30
 • Link
 • Redactie MarketingTribune
  Redactie MarketingTribune


 • Geen tag

Digital marketing agency Traffic Today uit Deventer heeft een nieuwe vestiging geopend in Enschede. Deze uitbreiding ondersteunt de groei van het bureau en past bij de celfilosofie die het bedrijf hanteert.

Met deze nieuwe locatie versterkt Traffic Today niet alleen zijn landelijke aanwezigheid, maar zet het ook een belangrijke stap in het verder optimaliseren van de dienstverlening aan klanten in de regio Enschede en daarbuiten. De nieuwe vestiging ligt aan de Neptunusstraat 27, in het midden van het Kennispark. De locatie biedt ruimte aan een team van gespecialiseerde digital marketeers, die zich richten op verschillende aspecten van online marketing. Door deze uitbreiding kan Traffic Today zijn klanten in het oosten van Nederland nog beter van dienst zijn.

Pascal Eskes en Roy van der Zaag leiden de nieuwe vestiging als Business Leaders. Beide heren zijn (bijna) vanaf het begin werkzaam bij de agency, die vanaf juni zeven jaar bestaat. Met de jarenlange ervaring die zij binnen Traffic Today hebben opgedaan, was het openen van een eigen vestiging een logische vervolgstap.

Snelle groei
In 2017 begon directeur Steven Lubbers het Traffic Today-avontuur, samen met vijf ervaren online marketeers in Deventer. Dit bleek al gauw een succesformule, want het bedrijf groeide gestaag.

Naarmate het bedrijf verder groeide werd er een managementlaag geïntroduceerd en werden de nodige processen opgesteld. Hoewel deze structuur aanvankelijk goed werkte, begon de groei geleidelijk ten koste te gaan van de snelheid, de persoonlijke klantbenadering, het ontwikkelperspectief van de teamleden en de motivatie en het werkplezier.

Om deze uitdagingen aan te pakken, werd de celfilosofie geïntroduceerd. Deze organisatiestructuur, gebaseerd op het celdelingsprincipe van Eckart Wintzen, stelde Traffic Today in staat om organisch en duurzaam te blijven groeien zonder in te leveren op de cultuur, het onderscheidend vermogen, en het ontwikkelperspectief van de medewerkers. Of ze nu met 2, 8 of 20 cellen werken, de celfilosofie zorgt ervoor dat de kernwaarden en de dynamiek van het bedrijf behouden blijven.

De toekomst
Naast de recent geopende vestiging in Enschede, zijn er plannen om op korte termijn nog een nieuwe vestiging te openen op een andere plek in het land. Met de geplande uitbreidingen, die in lijn zijn met de celfilosofie, zet Traffic Today een nieuwe standaard in de bureauwereld, waar innovatie, flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Het bedrijf heeft dan ook als doel dat de Traffic Today-cultuur dé norm wordt in de bureauwereld.


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken