[podcast] Crunch #14 - Hoe Manon van Essen met Magioni Pizza de wereld verovert
- Food-en-retail
- 12 sep 2019 @ 11:58
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - MarketingFood
- 12 sep 2019 @ 11:58
- Redactie Food en Retail
In de podcast-serie Crunch interviewt foodjournalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Met vandaag: Manon van Essen, founder en ceo Magioni Pizza. Drie jaar geleden had zij, zoals het zelf noemt 'a one million dollar idea': een groentenpizza waar je niet dik van wordt.
Stap voor stap veroverde zij Nederland - en sinds kort ook het buitenland - met haar guilt-free pizza.
Dat deed ze zo goed dat het grote Dr Oetker in april 2019 een meerderheid van de Magioni-aandelen van haar kocht. De 31-jarige Manon is er de persoon niet naar om stil te zitten. Haar grote droom? De grootste pizzamaker van Europa worden.
Je hoort in deze uitzending:
* Hoe zij 3 jaar geleden de groentenpizza bedacht
* Wat de succesfactoren waren voor het uitbouwen van het Magioni-merk
* En wat haar plannen zijn voor Magioni de komende jaren
(PvWK)
Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
Zin in nog meer Crunch-inspiratie? Ga dit najaar met ons en collega-foodmarketeers mee op onze tweedaagse foodtrendtour naar Barcelona. Klik hier meer informatie!
(PvWK)
EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
[podcast] Crunch #13: Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- live
- dood
- movers
- founder
- pizza
- Manon van Essen
- dr Oetker
- marketing
- retail
- Marcus Polman
- MarketingTribune
- HPB
- serie
- CEO
- foodjournalist
- podcast
- Crunch
- shakers
- interview
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Albert Heijn herpositioneert van supermarkt naar...
- De nieuwe realiteit van retail: consument van 2025 shopt...
- Tonys Chocolonely viert 20 jaar impact en handhaaft merknaam
- MediaMarkt introduceert landelijk refurbishmentprogramma
- Goudwisselkantoor lanceert campagne rond investeren in fysiek...
- TommyTomato voert campagne voor groente in politiek debat
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Bol laat Sinterklaas en Kerstman... 03-11-2025
- Bacardi en Coca-Cola lanceren... 03-11-2025
- Rel in Parijs na verwelkoming Shein... 03-11-2025
- Ex-Blokkerondernemers lanceren eigen... 31-10-2025
- CBL reageert op verkiezingsuitslag:... 31-10-2025
- Heinz kroont ‘friet’ tot winnaar van... 31-10-2025
MarketingTribune Events
De nieuwste selectie whitepapers
- Waarom de échte strijd nog steeds op de winkelvloer wordt gewonnen
- Klaar voor Black Friday?
- De Future Shopper 2025 report: de belangrijkste shoppertrends die jij moet weten
- Van 'one sizes fits all' naar hyperpersonalisatie in e-mail
- Ben jij klaar voor Wero? De nieuwe Europese betaalmethode komt eraan
- The State of AI in Customer Experience 2025




