[podcast] Crunch #14 - Hoe Manon van Essen met Magioni Pizza de wereld verovert

[podcast] Crunch #14 - Hoe Manon van Essen met Magioni Pizza de wereld verovert
  • Food-en-retail
  • 12 sep 2019 @ 11:58
  • 10507 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • MarketingFood

In de podcast-serie Crunch interviewt foodjournalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Met vandaag: Manon van Essen, founder en ceo Magioni Pizza. Drie jaar geleden had zij, zoals het zelf noemt 'a one million dollar idea': een groentenpizza waar je niet dik van wordt.

Stap voor stap veroverde zij Nederland - en sinds kort ook het buitenland -  met haar guilt-free pizza.

Dat deed ze zo goed dat het grote Dr Oetker in april 2019 een meerderheid van de Magioni-aandelen van haar kocht. De 31-jarige Manon is er de persoon niet naar om stil te zitten. Haar grote droom? De grootste pizzamaker van Europa worden.

Je hoort in deze uitzending:
* Hoe zij 3 jaar geleden de groentenpizza bedacht
* Wat de succesfactoren waren voor het uitbouwen van het Magioni-merk
* En wat haar plannen zijn voor Magioni de komende jaren

(PvWK)

Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
 

Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!

Zin in nog meer Crunch-inspiratie? Ga dit najaar met ons en collega-foodmarketeers mee op onze tweedaagse foodtrendtour naar Barcelona. Klik hier meer informatie!
(PvWK)

EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër 
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling 
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
[podcast] Crunch #13: Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean

 



Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken