[podcast] Crunch #10: Hoe Bright Kitchen zich invecht in fooddelivery
- Food-en-retail
- 26 apr 2019 @ 11:59
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - FoodMarketingInterview
- 26 apr 2019 @ 11:59
- Redactie Food en Retail
In de podcast serie Crunch interviewt journalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Met vandaag Rens Bekkers, oprichter van Bright Kitchen, een van de eerste zogenoemde Dark Kitchens in Nederland.
Dark Kitchens zijn momenteel razendpopulair in onder andere de VS. Een Dark Kitchen is niets meer of minder dan, één centrale keuken waar uitsluitend bezorgmaaltijden worden gemaakt voor platforms als Deliveroo, Thuisbezorgd en Uber Eats. Dus zonder restaurant of afhaalmogelijkheid.
Rens Bekkers wil nu met zijn Bright Kitchen de explosief groeiende fooddelivery-markt in Nederland opschudden.
Je hoort in deze uitzending:
* Welke kansen hij ziet voor Dark Kitchens in de Nederlandse markt?
* Wat volgens hem de kritische succesfactoren zijn om dit ook in Nederland tot een succes te maken?
* En hoe hij de komende vier denkt te groeien tot maar liefst 50 keukens in Europa?
Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
(PvWK / beeld boven via BK)
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel en de hotelmarkt in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en duurzame foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- distributie
- Crunch
- zogenoemd
- Dark Kitchen
- oprichter
- HPB
- culinair
- eerste
- plantbased
- Crunch
- smaak
- Bright Kitchen
- Marcus Polman
- Rens Bekkers
- De Hallen
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Chicken Sensation terug dankzij fanactie
- Productie a-merk Haagsche Hopjes stopt
- 'Albert Heijn toont geen integer merkleiderschap met blauwe...
- [Horecava] Cijfers foodmarkt 2024-2025 en nieuwe FSIN...
- De Koffiejongens verdriedubbelt marktaandeel biologisch
- Holland & Barrett: aandacht voor breingezondheid
Word abonnee en ontvang:
- ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
- ✔ Korting tot wel €100,- op events
Laatste Nieuws
- Jumbo legt na crisisjaar solide... 17-01-2025
- [marketeer 213] Thijs Gussenhoven -... 17-01-2025
- 'Albert Heijn toont geen integer... 16-01-2025
- Station Takeover bij Shell voor... 16-01-2025
- Chadli Hachani van TopParken: 'Als... 15-01-2025
- Otrium behaalt B Corp certificering15-01-2025
MarketingTribune Events
- 8apr 2025
Branded Content Event
- 15mei 2025
Retail Media Day
- 12jun 2025
NIMA Marketing Day