Magnum presenteert #ShowYourLayers met Miley Cirus

Magnum presenteert #ShowYourLayers met Miley Cirus
  • Food-en-retail
  • 1 jun 2021 @ 12:15
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • DoelgroepenFoodBranded content

Unilever-ijsmerk Magnum presenteert vandaag haar nieuwste #ShowYourLayers-campagne, Miley In Layers, starring niemand minder dan...

Op 10 juni 2021 treedt poprock-ster Miley Cyrus op tijdens een gratis te streamen digitale live show: Miley in Layers. De performance wordt door middel van een livestream met 8D-audio opgenomen, waardoor het voelt alsof je er in real life bij bent als je gebruikmaakt van een koptelefoon. Tijdens het optreden, dat in samenwerking met Magnum gebracht wordt, zal Miley naast bekende hits van haar album ‘Plastic Hearts’ ook een exclusieve cover van jaren ‘80-hit Midas Touch van Midnight Star zingen, vertolkt in haar eigen, persoonlijke versie Miley’s Touch. Hiermee wil Miley volgens Magnum de wereld een voor haar belangrijke boodschap meegeven: 'Pleasure Has More Than One Layer'. 

Omdat het nog even duurt voordat we weer samen kunnen genieten van grote live concerten van internationale A-artiesten, brengt Miley het optreden met hulp van een 8D-audio ervaring. Dit gelaagde geluid brengt je dichter bij de artiest, waardoor het lijkt alsof je je in dezelfde ruimte als Miley bevindt.

Als groot voorvechter van zelfexpressie gelooft Miley dat iedereen moet kunnen najagen waar je plezier uit haalt. Miley: ‘Onze grootste superkracht is onze individualiteit. Sinds ik mij als artiest heb ontwikkeld, heb ik de verschillende lagen van mijn persoonlijkheid, en wat mij plezier geeft kunnen ontdekken. Of ik nu aan het schrijven ben, in de studio zit, op het podium sta te zingen voor duizenden fans of dat ik iets draag waardoor ik mij sterk en zelfverzekerd voel. Mijn grootste genot in het leven is muziek en ik heb dan ook heel veel zin om in 8D voor iedereen op te treden. Ik hoop dat dit iedereen inspireert om je eigen lagen trots te omarmen en na te jagen wat je plezier geeft.’ 

Miley en Magnum vinden elkaar in de gezamenlijke overtuiging dat iedereen zichzelf vrij moet voelen om de verschillende lagen die je uniek maken te omarmen, en deze te vieren met de rest van de wereld. “Najagen waar je plezier uit haalt, wat dat ook mag zijn. Want 'a day without pleasure is a day lost', daarover zeggen zowel Magnum als Miley het eens te zijn. 

Voor Miley In Layers hebben Magnum en Miley samengewerkt met de Amerikaanse fashion fotograaf Vijat Mohindra, die de campagneboodschap tot leven heeft gebracht (zie o.a. foto boven). Het 'Miley In Layers 8D-concert' is via YouTube te zien op 10 juni 2021 om 20.30 uur op deze link. Om meer over de #ShowYourLayers campagne is te vinden op Magnum’s Insta-kanaal (@Magnum) en via de website mileybymagnum.com.
(PvWK, foto: Vijat Mohindra)

 

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken