BCD Travel brengt nieuwe versie TripSource app uit

BCD Travel brengt nieuwe versie TripSource app uit
 • Online
 • 26 jul 2019 @ 09:09
 • 17194 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MarketingInnovatie

BCD Travel, gespecialiseerd in wereldwijd zakenreismanagement, brengt deze maand een nieuwe versie van de toonaangevende app TripSource op de markt. De volledig vernieuwde app is van meet af aan opgebouwd en biedt gebruikers dankzij de nieuwste mobiele technologie een meer uitgebreide en intuïtieve interface.

Dankzij TripSource kunnen reizigers alle aspecten van hun reiservaring veilig op hun mobiele apparaat zoeken, boeken en beheren.

'Toen we begonnen aan de ontwikkeling van de nieuwe TripSource, wisten we dat we via enkele nieuwe innovatieve functies reizigers een nog betere gebruikservaring konden bieden, zowel voor, tijdens als na hun reis', zegt Yannis Karmis, SVP Product Planning and Development for BCD Travel, 'We wilden vooral de gebruikerservaring vernieuwen, voor de meer dan een miljoen reizigers die TripSource al gebruiken. De nieuwe app moest ook meer functionaliteiten en schaalmogelijkheden bieden in een sector die voortdurend beweegt, met behoud van de bekroonde gebruikerservaring, positieve reviews en beoordelingen die TripSource tot meest succesvolle TMC app hebben gemaakt.'

Om de gebruikerservaring van de beste consumentenapps op de markt te kunnen evenaren, schakelde BCD de hulp in van een toonaangevend bedrijf op het vlak van design en usability. Na enkele maanden van intensief onderzoek, design en ontwikkeling, werd de nieuwe TripSource-ervaring ter beschikking gesteld aan een select groepje reizigers om de app te reviewen.

'De app is een uitbreiding van ons TripSource-reizigersplatform en staat voor de manier waarop wij reizigers ondersteunen bij de voorbereiding van hun reis, boeking en planning. Daarnaast helpt de app om aan de zorgplicht te voldoen en helpt het reizigers verder bij reisonderbrekingen en storingen', zegt Will Pinnell, VP Product Planning and Development, 'Onze voortdurende investeringen in alle aspecten van TripSource zijn een bewijs van onze toewijding aan de reizigerservaring en de algehele reizigerstevredenheid. Dankzij TripSource kunnen we een zeer persoonlijke boekings- en service-ervaring leveren. Dat verhoogt de loyaliteit van reizigers aan zowel het reisprogramma als aan BCD Travel, als hun vertrouwde TMC.'

De nieuwe versie van TripSource is volgens de makers voorzien van:

- Selfservice mogelijkheden: In de huidige digitale wereld verwachten reizigers een ruime keuze aan service-opties. De TripSource app stelt reizigers in staat om zelf te boeken, een reis te annuleren en betalingsbewijzen op te slaan. Als ze extra ondersteuning nodig hebben, kunnen ze contact opnemen met een agent.
- Pre-trip planning en boeking: De plannings- en boekingsmogelijkheden vormen een belangrijk onderdeel van de app-ervaring en stimuleren reizigers om slim en tijdig te boeken.
- Verbeterde interface en navigatie: De overgang naar een lineair overzicht van reisdetails stelt reizigers in staat om in chronologische volgorde door hun reis te scrollen. Zo kunnen ze gemakkelijk vluchtgegevens en statusupdates, hotel- en huurautoreserveringen, en zelfs diners en vergaderingen terugvinden. Het reisbeleid van hun bedrijf, telefoonnummers en kaarten zijn geïntegreerd in dat overzicht.
- Branding & beleid voor klanten: BCD-klanten hebben de mogelijkheid om hun bedrijfslogo en eigen kleuren in te stellen. Bovendien kunnen ze hun reisbeleid toevoegen aan de app voor een snelle referentie onderweg.
- Nieuw mobiel ontwikkelingsplatform: Door TripSource te verplaatsen naar een nieuwe ontwikkelomgeving kan BCD nog sneller en vaker nieuwe functies introduceren.

De nieuwe versie van TripSource is sinds juli 2019 beschikbaar in meer dan 113 landen en in vijf talen. Reizigers kunnen via www.tripsource.com wereldwijd toegang krijgen tot de mogelijkheden van TripSource. BCD Travel geeft van 3 tot 7 augustus 2019 live demonstraties van de vernieuwde TripSource tijdens de GBTA Convention 2019 (stand #2517), meldt het bedrijf tenslotte.
(PvWK)

 

Over BCD Travel
'BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten zo effectief mogelijk in te zetten. We bieden reizigers innovatieve tools zodat ze veilig kunnen reizen, onderweg productief zijn en de juiste keuzes maken. We werken samen met travelmanagers en inkopers om de complexiteit van zakenreizen te vereenvoudigen, besparingen en tevredenheid te stimuleren, en hun bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Kortom, wij helpen onze klanten slimmer te reizen en meer te bereiken. Dit doen we in 109 landen met bijna 13.800 creatieve, toegewijde en ervaren mensen. Met als resultaat het meest constante klantenbehoud in de zakenreisbranche en een omzet van US$27,1 miljard in 2018. Ga voor meer informatie naar www.bcdtravel.nl.'
(bron: BCD)

Over BCD Group
'BCD Group is een marktleider in de reisindustrie. Het private bedrijf werd in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en bestaat uit BCD Travel (wereldwijd zakenreismanagement), BCD Meetings & Events (wereldwijd bureau voor meetings en evenementen), Travix (onlinereizen: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen en Vayama), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens) en Airtrade (consolidering en vervulling). BCD Group is actief in meer dan 109 landen met ruim 14.900 medewerkers en een totale omzet van US$ 29,8 miljard in 2018, inclusief een partneromzet van US$ 10,7 miljard. Ga voor meer informatie naar www.bcdgroup.com.'
(bron: BCD)Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken