ICTpartnergezocht.nl matcht bedrijven aan ICT-leveranciers

 • B2b
 • 27 jul 2016 @ 09:00
 • Link
 • Redactie B2B
  Redactie B2B

  Redactie
  MarketingTribune
 • InnovatieZakelijkWebsite

ICTpartnergezocht.nl is de nieuwe matchmakingsite voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare ICT-partner. Bedrijven die een zoekopdracht plaatsen worden in drie klikken gekoppeld aan ICT-bedrijven die voldoen aan de zoekcriteria en met de beste klantbeoordelingen. Van backup, hardware en software vraagstukken tot virtualisatie, VoIP en ICT-beheer, alle soorten kleine en grote ICT-opdrachten kunnen geplaatst worden. Cassim Leeuwenburgh, initiatiefnemer van ICTpartnergezocht.nl: ‘Als professional in de ICT-branche heb ik ervaren hoe ingewikkeld het is om een specialistische ICT-partner te vinden.’

Uit de lijst van best beoordeelde bedrijven kiest de opdrachtgever maximaal 3 ICT-partijen naar wens. De uitgekozen bedrijven kunnen contact opnemen met de potentiële opdrachtgever om een afspraak te maken.

Transparantie
Leeuwenburgh: ‘Nederland telt bijna 60.000 ICT-bedrijven. De zoektocht naar de perfecte partij kost veel tijd en goed vergelijken was tot nu toe onmogelijk. Juist daarom heb ik ICTpartnergezocht.nl opgericht. Ik wil de ICT-markt transparant maken en ICT-bedrijven aansporen om nog beter te worden in hun dienstverlening. De stimulans van goede beoordelingen helpt daar enorm bij. De site is net pas officieel gelanceerd maar in de Beta-versie hebben zich in 6 maanden tijd al meer dan 400 ICT-bedrijven aangemeld en er zijn al tientallen opdrachten geplaatst waaruit deals zijn voortgekomen.’

Leads
De concurrentie in de ICT-branche is groot. Om nieuwe klanten te werven wordt er veel gewerkt met belbureau’s. ‘Grof geschat wordt voor een bedrag van 10.000 euro en  100 uren aan koude telefonische acquisitie gedaan. Van de 1000 belpogingen wordt er daadwerkelijk met zo’n 400-500 bedrijven gesproken. Daaruit komen 20 afspraken voort, waarvan er nog eens 10 afvallen omdat de leads niet hoogwaardig bleken. Uit die 10 overgebleven afspraken komt gemiddeld 1 opdracht voort. Een slagingskans van 1 op 20 afspraken. Bij ICTpartnergezocht.nl is er al behoefte vanuit de klantzijde en is de slagingskans 1 op 3. Afhankelijk van de geschatte omvang van de opdracht kost een lead via ICTpartnergezocht.nl vooralsnog tussen de 99 en  299 euro’,  aldus Leeuwenburgh.

Over ICTpartnergezocht.nl
Cassim Leeuwenburgh (1979) is de oprichter van ICTpartnergezocht.nl. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam. Leeuwenburgh heeft meer dan tien jaar werkervaring als account- en salesmanager in de ICT- en het bankwezen. Hij weet  hoe lastig het kan zijn om een goede, specialistische ICT-partner te vinden, maar ook voor wat voor uitdagingen ICT-resellers, distributeurs en vendoren iedere dag staan. Dit inspireerde hem tot een online platform dat alle partijen uit het ICT-landschap samenbrengt en waar ICT-partners vergeleken kunnen worden op basis van specialisme en reviews van vorige opdrachtgevers.

Redactie B2B

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken