Insites Consulting neemt Gongos over

Insites Consulting neemt Gongos over
 • B2b
 • 11 jan 2022 @ 15:01
 • Link
 • Ryan Baij
  Ryan Baij

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • NieuwkomersCustomer Experience

Insites Consulting, een internationaal bureau voor consumenteninzicht kondigt de overname aan van Gongos, Inc., een Amerikaans adviesbureau voor customer-centricity.

Met de overname hoopt Insites zijn wereldwijde positie te versterken en een grote stap te zetten m wereldleider te worden in het helpen van merken om consumentgerichter te werken. Gongos heeft 125 werknemers heeft klanten uit verschillende sectoren die op de Fortune-500 lijst staan, zoals Coca-Cola, Mars Petcare, Kellogg’s, U.S. Bank, United Healthcare en General Motors. Het bureau werd in 2020 erkend als ‘Small Giant’ op de Forbes lijst van Best Small Companies.

Kristof De Wulf, medeoprichter en CEO van Insites Consulting: ‘Er zijn zoveel redenen om blij te zijn met het bundelen van onze krachten met Gongos. We streven naar een positie als internationaal marktleider die merken over de hele wereld ondersteunt, en dan is een solide aanwezigheid op de Amerikaanse markt een voorwaarde voor succes. Gongos deelt dezelfde waarden, omarmt insight communities als een van hun belangrijkste methoden en zet customer-centricity op de agenda van grote merken en organisaties. Het is geweldig om gelijkgestemde organisaties en voorlopers van over de hele wereld bij elkaar te kunnen brengen en samen iets heel bijzonders te creëren.’

Camille Nicita, voorzitter en CEO van Gongos, Inc.: ‘De customer-centric missie van Gongos is om merken in staat te stellen een samenwerking met consumenten aan te gaan die voor beide partijen iets oplevert. Bedrijven worden zo uiteindelijk winstgevender en groeien doordat ze de consument kunnen bieden wat hij zoekt. Dankzij deze positieve wisselwerking kunnen we die ambitie wereldwijd uitrollen en onze klanten nog beter van dienst zijn. We kunnen niet wachten om te beginnen aan dit nieuwe hoofdstuk in onze groei, samen met InSites Consulting.’

Gongos begon in 1991 in Metro Detroit met consumentenonderzoek in de auto-industrie. Gaandeweg breidde het bedrijf zijn activiteiten uit naar retail, consumentengoederen, financiële diensten en gezondheidszorg. Toen oprichter John Gongos in 2012 onverwacht overleed, nam Camille Nicita zijn plaats over als eigenaar, en werd benoemd tot CEO. Met de komst van Gongos telt InSites Consulting nu meer dan 800 werknemers, verspreid over 20 locaties, en genereert het meer dan € 100 miljoen aan omzet.

Ryan Baij

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken