[video] Sandenburg start Breakfast Meet-up live streams

[video] Sandenburg start Breakfast Meet-up live streams
  • Food-en-retail
  • 12 mei 2020 @ 10:57
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • InterviewRetail

Sandenburg concept creation start Breakfast Meet-ups, een nieuw communicatieplatform om inhoudelijke gesprekken te voeren met beslissers, beïnvloeders en smaakmakers uit ondermeer retail.

'We verzorgen live stream uitzendingen van 60 minuten vanuit ons kantoor met uitzicht op het IJ in Amsterdam. De insteek is positief: kansen in het corona-tijdperk', licht Rupert Parker Brady, senior Concept Strateeg en senior Concept Strategist, toe.

Zo had het bureau op 22 april 2020 zeven enthousiaste ondernemers in food over de vloer (kijk hier terug), recent zaten ook vijf topondernemers uit de non-food retail aan het ontbijt, en deze week wordt gesproken over food, retail en toerisme.

Participeren en volgen
'Naast retail gaan we de komende weken ook aandacht besteden aan marketing en merken. Zo verzorgen we op vrijdag 15 mei 2020 een uitzending over toerisme in Nederland met topbestuurders uit de industrie, waaronder Jos Vranken van NBTC, Martin Cnossen van Friesland Marketing en Kees van Wijk van Kennisnetwerk Destinatie Nederland', aldus Parker Brady. 'En we verzorgen op woensdag 13 mei van 9.00 – 10.00 uur een livestream met foodretailers over kansen en slimme initiatieven vanuit gezond optimisme. De gasten aan de ronde tafel van deze Sandenburg Breakfast Meet-up zijn: topman John van der Ent van Spar Holding; ondernemer Stach Schaberg van Stach Food, multifranchiser Paul Vos van Vos Supermarkten, Albert Heijn, Etos en Gall & Gall en last but not least topman Michiel Muller, oprichter Picnic.'

Het gesprek wordt geleid door Rupert Parker Brady en Markus Konings. Het webinar van woensdag is voor iedereen live te volgen direct via het kanaal hieronder. 'Wil je vragen stellen of reageren, maak dan gebruik van de chatfunctie op YouTube (zie hieronder het venster dat tijdens de uitzending live gaat, red.)', tipt Parker Brady geïnteresseerden.

Via onderstaand venster is straks de Breakfast Meet-up live stream van woensdag 13 mei te zien.
(PvWK)



Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken