Noma wordt wijnbar
- Food-en-retail
- 18 mei 2020 @ 10:29
- Link
-
Peter van Woensel Kooy
senior redacteur, merk-expert
MarketingTribune - FoodMarketing
- 18 mei 2020 @ 10:29
- Peter van Woensel Kooy
Noma, een van 's werelds beste restaurants, keert terug als wijnbar. Eind deze week gaat de vernieuwde formule open in Denemarken. Op het menu staan twee hamburgers.
Aangezien de coronavirusbeperkingen over de hele wereld verminderen, kondigt een van de beste restaurants ter wereld, Noma in Kopenhagen (Denemarken) aan dat het heropend zal worden met een nieuw concept. Dat meldt CNN. Het wordt voortaan een openluchtwijnbar met twee hamburgers - één van vlees, één vegetarisch - op het menu.
'We moeten herstellen'
Rene Redzepi, chef/co-owner van het compromisloze Noma reageert: 'What crazy and uncertain times. Copenhagen is about to reopen it’s restaurants. And so will Noma. However before we reopen Noma as we know it. We will transform into a no reservation, drop in only, wine and burger bar. We feel in the first phase of the reopening that we want to be open for all. We need to heal, So let’s have a glass and a burger, you’re all invited. See link in bio, and btw the pic is our cheese burger but we will also serve vegetarian options.'
Meer over dit nogal opmerkelijke nieuws is te vinden via zijn Instagram-account. Ziehier. MarketingTribune berichtte recent al over slimme pandemie-inhakers door Nederlandse sterrestaurants Bord'Eau en Rijks.
(PvWK)
-
Peter van Woensel Kooy
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: senior redacteur, merk-expert
- Website:http://nl.linkedin.com/in/petervanwoenselkooy
- Profiel »
- Denemarken
- chef/co-owner van het compromisloze Noma
- één vegetarisch - op het menu. 'We moeten herstellen' Rene Redzepi
- aan dat het volgende week heropend zal worden met een nieuw concept. Dat meldt CNN. Het wordt voortaan een openluchtwijnbar met twee hamburgers - één van vlees
- Kopenhagen
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Lidl verrast met sterrestaurant voor iedereen
- Dijkhuizen aan marketingroer McDonald's - start nieuwe CMO in...
- CBL: Versterken voedselvoorziening moet prioriteit worden
- [column] Upfront: Het toppunt van #omdenken op 80m2
- [onderzoek] Kerst 2025: Lidl in opkomst - AI schuift aan
- Heineken daagt voice note-cultuur uit
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Bahadoer eerste Nederlandse chef in... 22-12-2025
- Lidl verrast met sterrestaurant voor... 19-12-2025
- Horecava Trendrapport 2026 schetst... 18-12-2025
- [onderzoek] Kerst 2025: Lidl in... 17-12-2025
- Heineken daagt voice note-cultuur uit17-12-2025
- Dijkhuizen aan marketingroer... 15-12-2025
MarketingTribune Events
De nieuwste selectie whitepapers
- Commerce media: van klikken naar connecties
- From Insights to Impact: AI Strategies for the Modern Contact Centre
- AI SEO: hoe word je gevonden als je klanten ChatGPT gebruiken in plaats van alleen Google?
- Wil je je magazijn slimmer organiseren en klaarstomen voor groei, maar weet je niet waar je moet beginnen?
- The State of AI in Customer Experience 2025




