Exterion Media start per 1 oktober met digitale billboards

Exterion Media start per 1 oktober met digitale billboards
  • Media
  • 27 aug 2020 @ 11:40
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • OutdoorMarketing

Exterion Media maakt vandaag bekend per 1 oktober 2020 tien digitale billboards in Maastricht te gaan exploiteren. Dit najaar volgen nog eens 14 digitale billboards in Diemen en Leiderdorp. Hiermee zet Exterion Media de volgende stap in het versterken van haar digitale netwerk.

De digitale billboards van 6m2 zijn bijzonder in het straatbeeld. Ze bieden de impact van het ‘ouderwetse’ billboard maar de voordelen van Digital Out-of-Home; flexibel om in te kopen en uitingen aan te passen. Tevens biedt het portrait formaat van de digitale billboards de ideale mogelijkheid deze met campagnes op traditionele posters en/of reguliere digitale schermen te combineren.

Exterion Media biedt een landelijk dekkend Digital Out-of-Home netwerk van ruim 2.300 digitale schermen waarmee adverteerders doelgroepen kunnen bereiken binnen Retail, Urban of ‘On the go’. De digitale billboards staan vooral in een Urban omgeving met een hoge selectiviteit van de zakelijke beslissers.

'Met een digitaal netwerk van onze grootte, moet je wel gaan kijken of binnen het netwerk specifieke doelgroepen te definiëren zijn. De zakelijke markt is hier zeker belangrijk in en daarvoor zijn dit relevante locaties om toe te voegen aan ons portfolio. Door ons DOOH netwerk relevanter te maken op specifieke doelgroepen, zorgen we ervoor dat we nog beter aansluiten op de wensen vanuit de markt en de behoeften vanuit de digitale adverteerders en inkopers. Op deze manier willen we ons DOOH netwerk te allen tijde zo relevant mogelijk maken', aldus Guy Grimmelt, Sales & Marketing Director Exterion Media.
(PvWK)

Over Exterion Media
'Exterion Media Nederland (onderdeel van Global) is marktleider binnen de (Digital) Out-of-Home branche en biedt adverteerders de mogelijkheid om te adverteren op een landelijk digitaal én traditioneel netwerk. Hiermee sluit Exterion Media aan bij de behoeften van de adverteerders om op exacte tijden én locaties de doelgroep te bereiken.'

(bron: EM)

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken