[podcast] Crunch #15 - Vegetarische Slager over de verkoop aan Unilever en zijn toekomst

[podcast] Crunch #15 - Vegetarische Slager over de verkoop aan Unilever en zijn toekomst
  • Food-en-retail
  • 3 okt 2019 @ 11:59
  • 11538 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • FoodMarketing

Op dit platform hoor je wekelijks over de movers & shakers uit de wereld van food & marketing. Met vandaag Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager. In tien jaar maakte hij van 'DVS' een ongekend succesmerk. Hoe nu verder met het merk en hemzelf na de recente overname door Unilever?

In de podcast-serie Crunch interviewt foodjournalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Makkelijk te beluisteren op je smartphone, in de auto, tijdens het hardlopen, samen tijdens de lunch of op je laptop, op het moment dat jijzelf kiest.

Eind 2018 verkocht Jaap Korteweg zijn bedrijf De Vegetarische Slager aan Unilever. Volgens hemzelf een ‘gedroomde partij’ om zijn grote ideaal te verwezenlijken: de grootste slager van de wereld worden.

Je hoort in deze uitzending:
* Wat er kwam kijken bij de verkoop van zijn bedrijf aan Unilever eind 2018
* Wat hij in tien jaar zag veranderen in de wereld van vegan & vega
* En wat zijn zijn nieuwste plannen nu hij dankzij de deal met Unilever een vermogend man is geworden?

Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
 

Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
(PvWK)

EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër 
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling 
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
[podcast] Crunch #13: Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean
[podcast] Crunch #14: Hoe Manon van Essen met Magioni Pizza de wereld verovert

 



Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken