[podcast] Crunch #17: Over de strategie van The Fork, de grootste restaurantsite van Nederland
- Food-en-retail
- 21 nov 2019 @ 11:48
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - MarketingFoodPodcast
- 21 nov 2019 @ 11:48
- Redactie Food en Retail
In de podcast-serie Crunch interviewt foodjournalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. In deze aflevering, Joyce Teune, country manager The Fork, voorheen beter bekend als Iens, de bekendste en grootste restaurantsite van Nederland. Luister mee.
De restaurantbezoeker die een restaurant zoekt, maakt steeds vaker zijn keuze op internet en reserveert ook het liefst meteen online een beschikbare tafel.
The Fork, voorheen Iens, is een van de leidende partijen op dit gebied. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal.
Maar hoe werkt zo’n digitaal restaurantplatform precies? Hoe komen de recensies tot stand? En hoe betrouwbaar en onafhankelijk zijn de reviews eigenlijk? En wat is het verdienmodel van dit soort platforms?
Je hoort in deze uitzending:
* Over het hoe en waarom van de naamsverandering van Iens naar The Fork
* Hoe zij aankijkt tegen de groei van online-restaurantreserveringen
* En wat zijn de toekomstplannen zijn met The Fork
Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
(PvWK)
EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
[podcast] Crunch #13: Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean
[podcast] Crunch #14: Hoe Manon van Essen met Magioni Pizza de wereld verovert
[podcast Crunch #15] Vegetarische Slager over de verkoop aan Unilever
[podcast Crunch #16] Leon de Winter lanceert Low Carb friet
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- podcast
- Crunch
- service
- uit eten
- movers & shakers
- trends
- Joyce Teune
- eten
- kiezen
- marketing
- zin
- serie
- app
- Marcus Polman
- review
- foodjournalist
- food
- aflevering
- HPB
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- [marketeer 197] Margot van Hulsteijn - marketing directeur...
- [onderzoek] '4 op de 10 Nederlanders koopt zo veel mogelijk...
- 'Kwart retailers heeft in 2030 geen winkelvoorraad meer '
- Magnum lanceert Euphoria en Chill - ijsdivisie in de verkoop
- Judith Hoogendoorn van Upfield: 'Alles wat je goed wilt doen,...
- Resultaten Action 2023: 'voortdurende groei en ontwikkeling'
Word abonnee en ontvang:
- ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
- ✔ Korting tot wel €100,- op events
Laatste Nieuws
- Jumbo presenteert bijzondere AI... 29-03-2024
- Boekenweek 2024: stijging verkoop... 29-03-2024
- [marketeer 198] Valerie Vos - The... 29-03-2024
- Welkoop opnieuw winnaar Shopping... 29-03-2024
- Hak bedankt voor choco-moes28-03-2024
- Retailers Plus en Coop in het rood28-03-2024
MarketingTribune Events
- 28mei 2024
Retail Media Day
- 13jun 2024
NIMA Marketing Day
- 17sep 2024
CrossBorder Event
- 3okt 2024
CustomerFirst Congres
- 10okt 2024
Shopping Today
- 12nov 2024
Grand Prix Content Marketing