Kim Kahn

Kim Kahn
Werkt bij: Kahn Company
Functie: Creatieve Blik Opener

Biografie Als Creatieve Blik Opener wil Kim Kahn (1975) met haar ideeën en handelen de wereld een stukje mooier maken. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in marketing, communicatie en fondsenwerving en is een paar jaar geleden haar eigen bedrijf begonnen: Kahn Company. Haar achtergrond ligt in zeer diverse branches zoals financiële dienstverlening, kinderopvang, goede doelen, reisbranche & evenementen. Ze is daarmee breed inzetbaar en combineert op natuurlijke wijze strategie met operationele activiteiten. Die afwisseling maakt het creatieve vak juist zo leuk! Een gedreven en betrokken hands-on vakvrouw die naast organisatie doelstellingen de menselijke kant niet uit het oog verliest. Recentelijk heeft Kim haar hart verloren aan de culturele sector, als Zakelijk Leider voelt ze zich helemaal op haar plek. 

Momenteel werkt ze als Zakelijk Leider bij Theater Veder <www.theaterveder.nl>. Naast haar betaalde zakelijke activiteiten maakt Kim tijd voor vrijwilligerswerk bij organisaties die haar na aan het hart liggen: Stichting Jarige Job, Stichting Nieuw Theaterwerk, Whiplash Stichting Nederland, SAIL Amsterdam (op naar 2020!) en de school en sportvereniging van haar kinderen.

www.kimkahn.nl

Twitter @kim_kahn

Recente artikelen van Kim Kahn

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken