Nationale-Nederlanden en DPDK lanceren Pensioencoach

Nationale-Nederlanden en DPDK lanceren Pensioencoach
  • Bureaus
  • 2 nov 2015 @ 09:29
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • CommunicatieAppsMarketingConsumentenPromotie

Creatief digitaal bureau DPDK en Nationale-Nederlanden verschaffen vanaf vandaag op innovatieve wijze inzicht in pensioenen met de vernieuwde app ‘Mijn Pensioencoach’. Het doel van de app is om op een laagdrempelige manier persoonlijke pensioeninformatie toegankelijk te maken voor een brede doelgroep.

Nationale-Nederlanden zet als financiële dienstverlener haar deskundigheid in om alle Nederlanders te helpen. Met de vernieuwde app Mijn Pensioencoach krijgen gebruikers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het netto maandelijks inkomen voor later. Op basis van financiële doelen, die de gebruiker zelf kan stellen, worden er vervolgens persoonlijke suggesties gedaan.

Arthur van der Wal, directeur Nationale-Nederlanden Pensioen: 'Je ziet dat de eigen verantwoordelijkheid van consumenten voor hun financiële toekomst toeneemt. Wij proberen hier in tegemoet te komen door het pensioen relevanter en toegankelijker te maken, op het gebied van pensioenoplossingen, klantbediening en communicatie. Onze vernieuwde nieuwe app Mijn Pensioencoach helpt hierbij.'

De Pensioencoach-app is vernieuwd op basis van feedback van gebruikers. Gebruikers krijgen nu nog makkelijker inzicht in hun opgebouwde pensioen. De app bevat nieuwe functies voor het uitwisselen van gegevens tussen partners en het gemakkelijk importeren van pensioengegevens uit het www.mijnpensioenoverzicht.nl door de directe koppeling met het Nationaal Pensioenregister.

Pim van Helten, CEO van DPDK: 'We zijn niet elke dag met het pensioen bezig. Het is daarom een uitdaging om gebruikers middels het kleine scherm van de smartphone aan de slag te laten gaan met persoonlijke financiële pensioengegevens. Nationale-Nederlanden en DPDK spelen hier op in middels intuïtieve en aantrekkelijke vormgeving enerzijds - en slimme en nauwkeurige rekenmethodes anderzijds.'

De vernieuwde Pensioencoach-app wordt gelanceerd tijdens de Pensioen3daagse. Ook is de app genonimeerd voor de PensioenWegWijzer 2015. De app is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App Store en Google Playstore.  

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken