Transavia en Thuisbezorgd.nl bundelen krachten

Transavia en Thuisbezorgd.nl bundelen krachten
  • Food-en-retail
  • 8 okt 2020 @ 08:17
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • FoodDistributie

Transavia en Thuisbezorgd.nl bieden op een aantal vluchten in-flight delivery. Veel maatschappijen dokteren intussen snufjes uit om weer veiliger te vliegen.

De in-flight delivery kunnen passagiers tot een uur voor vertrek orderen.

De orders worden vlak voor vertrek keurig bij de ingang, letterlijk aan de deur van het vliegtuig afgeleverd, zodat de foodservice gevarieerder en gerichter kan plaatsvinden, aldus de partners. Zo wordt ook onnodig geloop in de cabine tegen gegaan en zijn er minder contactmomenten. Er is keuze uit een tiental gerechten, zo wordt beloofd. Deze 'In-flight delivery' is een pilot (sic!) van Transavia en Thuisbezorgd.nl in samenwerking met iFleat en Amsterdam Airport Schiphol. De service is voorlopig beschikbaar op vluchten naar vier bestemmingen in Griekenland, Portugal en Italië. Naar verwachting wordt dit in de toekomst uitgebreid naar meer vluchten en vliegvelden waar Transavia ook actief is, zoals Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Transavia Restaurant op Thuisbezorgd.nl
De passagiers op de geselecteerde vluchten worden persoonlijk via de e-mail geïnformeerd over het aanbod van in-flight delivery. Dankzij de Thuisbezorgd.nl service kunnen ze vervolgens bij het Transavia Restaurant kiezen uit tien verschillende maaltijden. iFleat is verantwoordelijk voor de culinaire invulling en logistiek en verzorgt daarmee het Transavia menu.

Virus buiten buiten vliegtuigen houden
Intusen moeten ’corona-killers’ ook vliegvakanties bij andere maatschappijen weer veilig maken, meldt de Telegraaf. 'De gezondheidsrage in de luchtvaart om corona buiten vliegtuigen te houden, betekent volgens wereldkoepel IATA een revolutie, zoals de 9/11-aanslagen in de Verenigde Staten twintig jaar geleden ook een ommekeer in het vliegveiligheidsdenken brachten. Aan alle kanten wordt nu hard gewerkt aan de nieuwste anti-virussnufjes', meldt de ktant.
Lees hier verder: Ultieme ’corona-killers’ moeten vliegvakantie weer veilig maken.
(PvWK, bronnen: Thuisbezorgd.nl, Entree en TG, foto: Transavia)

Bekijk hier: Transavia Menu

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken