Amazon.nl lanceert cadeau inspiratielijsten van bekende Nederlanders

Amazon.nl lanceert cadeau inspiratielijsten van bekende Nederlanders
 • Food-en-retail
 • 25 nov 2020 @ 08:32
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • InfluencermarketingMarketingFood

Amazon.nl onthult de 'celebrity cadeau inspiratielijsten' van de populaire presentatrice en actrice Lieke van Lexmond en top content creator Bibi Breijman, in aanloop naar de feestdagen.

De cadeau inspiratielijsten van Lieke en Bibi zijn te vinden op Amazon via amazon.nl/liekevanlexmond en amazon.nl/bibibreijman, maar ook via de Amazon App op iOS en Android zodat klanten altijd en overal kunnen shoppen. 

Tot en met 5 december 2020 zijn de cadeau inspiratielijsten van Lieke en Bibi de must-have shopping guide met ideeën voor creatief en vermakelijk speelgoed en cadeautjes voor Sinterklaas. De Sinterklaas inspiratielijsten bevatten producten voor verschillende leeftijdsgroepen en bieden een gevarieerde mix van cadeautjes die de fantasie van kinderen zullen prikkelen. Vanaf 24 november staan ook hun cadeau inspiratielijsten voor de Kerstperiode online, met ingenieuze gadgets, modieuze duurzame items, de mooiste producten voor in huis, mode en beauty voor je familie en je vrienden.

Met meer dan 200 miljoen beschikbare producten biedt Amazon.nl in Nederland een uniek aanbod van lokale en internationale aanbieders met een ongekend brede keuze. Met de cadeau inspiratielijsten van Lieke en Bibi volgt Amazon.nl een Amazon traditie die enkele jaren geleden begon in de Verenigde Staten, www.amazon.com/celebritystore. In deze tijd van het jaar, waarin iedereen probeert het perfecte cadeau te vinden voor hun dierbaren, laten klanten zich graag inspireren door de keuze van BN-ers.

'Wanneer ik aan Sinterklaas denk, denk ik terug aan de enorme spanning, uit volle borst zingen voor de open haard, bakjes water, wortels klaarzetten en bijna niet kunnen wachten tot de ochtend. Dan dit intense geluk als we wakker werden en soms de schoenen gevuld waren', aldus Lieke van Lexmond, 'Ik wens dat onze kinderen met net zoveel plezier zullen terugdenken aan een heerlijke periode. Het krijgen van cadeaus zoals de Moon Calendar en kwaliteitsmomenten samen met ons het gezin maken, zijn zo essentieel en ik ben blij dat Amazon.nl zo veel keuze biedt".' 

'Het voelt alsof deze feestdagen belangrijker zijn dan ooit om vreugde en inspiratie te geven aan degenen waar je van houdt', aldus Bibi Breijman, 'Ik kan me nog zo goed herinneren hoe  gespannen ik was als ik tijdens de Sinterklaastijd uit bed stapte... buiten was het nog donker en mijn ouders sliepen nog. Zachtjes sloop ik dan mijn kamertje uit richting de kachel, hopend op dat ene cadeau boven aan mijn verlanglijstje. Ik vier de Kerst graag samen met mijn geliefde, familie en vrienden en daarom heb ik voor mijn Sinterklaas- en kerstcadeau lijsten op Amazon.nl inspiratie toegevoegd voor iedereen.'


Over Amazon
'Amazon laat zich leiden door vier principes: klantgerichtheid, passie voor innovatie, streven naar operational excellence’en langetermijndenken. Een aantal producten en diensten waarin Amazon heeft gepionierd: klantrecensies, 1-Click-bestellingen, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, Amazon Web Services, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire Tablet, Fire TV, Amazon Echo en Alexa. Ga voor meer informatie naar https://www.aboutamazon.eu/ ofvolg twitter.com/amazonnewseu.'

(bron: Amazon)

Beeld boven: Lieke van Lexmond en Bibi Breijman onthullen op Amazon.nl hun favoriete Sinterklaas- en kerstcadeaus voor 2020.

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken