Koksduo van Lekker en Simpel in zee met Boni Supermarkten

Koksduo van Lekker en Simpel in zee met Boni Supermarkten
 • Food-en-retail
 • 3 nov 2021 @ 10:45
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • WinkelenFood

Boni start een exclusieve samenwerking met Jorrit en Sofie, het duo achter Lekker & Simpel. Met ruim 300.000 verkochte kookboeken, 165.000 volgers op Instagram en 2 miljoen unieke bezoekers per maand op www.lekkerensimpel.com, draait de receptenmolen bij dit koksduo op volle toeren.

Zo inspireren ze al ruim tien jaar dagelijks duizenden mensen met simpele gerechten, voor iedere dag, gezond en heel toegankelijk.

Deze uitgangspunten sluiten volgens betrokkenen naadloos aan bij Boni en daarom slaan het koksduo en de regionale supermarktketen uit Nijkerk de handen ineen.

Huub van der Horst (Formule & Marketing Manager bij Boni): ‘Het is een mooie en logische stap voor Boni en passend bij onze merkwaarden: kwaliteit, klantvriendelijkheid en gemak. Onze klanten willen in een keer hun boodschappen doen en gaan voor de basisboodschappen naar Boni. Dit gemak sluit helemaal aan bij hoe Lekker & Simpel werkt en hoe zij hun recepten maken. Via Jorrit en Sofie kunnen we onze klanten wekelijks inspireren met lekkere, simpele én voordelige recepten in de folder, onze winkels en op social media. Daarnaast hebben we natuurlijk bijpassende aanbiedingen en op termijn een uniek Lekker & Simpel assortiment’.

Sofie: ‘Het is een droom om te werken voor een supermarktketen die zo goed bij ons past en waar we toch al altijd onze boodschappen doen. We krijgen de kans mooie recepten te maken voor een nieuw publiek en ook nog eigen producten te ontwikkelen. Samen met conceptbureau Morenso International uit Baarn werken we aan een range met al onze eigen, favoriete kookproducten; denk aan planken, pannen, messen, textiel en nog veel meer. Zo kunnen straks al onze volgers onze eigen accessoires gebruiken, die natuurlijk betaalbaar zijn en passen bij Boni én Lekker & Simpel.'
(PvWK, foto boven: Caro van den Berg)

Foto boven: Inge Koiter (Boni), Huub van der Horst (Boni), Jorrit en Sofie van Daalen Buissant des Amorie (Lekker & Simpel), Emile Blomme (Uitgeverij Bertram + de Leeuw)

 

Over Boni
'Boni Supermarkten heeft 43 filialen en biedt werk aan ruim 2.700 medewerkers. De supermarkten zijn gevestigd in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Overijssel en Drenthe. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nijkerk waar ook de distributiecentra en de verscentrale zijn gevestigd.'

(bron: Boni)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken