Nieuwste Bakker Bart Haaksbergen krijgt horecafunctie

Nieuwste Bakker Bart Haaksbergen krijgt horecafunctie
 • Food-en-retail
 • 22 nov 2021 @ 15:20
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • FoodInnovatie

Franchisenemers Dennis en Jorieke Klein Poelhuis openen aan de Markt 22 hun tweede vestiging in Haaksbergen waarbij zij zich gaan richten op de horecafunctie.

De vestiging aan De Markt in Haaksbergen heeft volgens de initiatiefnemers de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. Een huiselijke sfeer is gecreëerd met behulp van gezellig meubilair, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije ondernemers met hun team.

​De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen, zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels De coproductie tussen franchisegever Bart’s Retail en de visie en inbreng van de franchisenemers Jorieke en Dennis Klein Poelhuis heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Speciaal voor de vestiging in Haaksbergen is er nieuw assortiment ontwikkeld dat aansluit bij de horecafunctie van deze vestiging. Nieuw in het assortiment zijn koffie van barista-kwaliteit, verse kruidenthee en warme lunchproducten die vers worden bereid op een bakplaat.

Jorieke en Dennis Klein Poelhuis zijn al geruime tijd franchisenemers van Bakker Bart in Haaksbergen, tevens zijn ze actief op de bezorgmarkt in Haaksbergen (bakkerbart.nl en thuisbezorgd.nl). De winkel aan de Spoorstraat blijft daarom gewoon open en zal zich meer gaan richten op de bezorgmarkt en producten voor thuis. Met de vernieuwde Bakker Bart aan de Markt zetten Jorieke en Dennis een mooie volgende stap met hun succesvolle onderneming.

(PvWK)

Over Bakker Bart  
'Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 150 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.'

(bron: Bakker Bart)

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken