Clear Channel realiseert 700e bushalte met sedum dak

Clear Channel realiseert 700e bushalte met sedum dak
 • Media
 • 23 okt 2023 @ 08:45
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • StorytellingMarketingMVO

Clear Channel Nederland heeft onlangs een bijzondere mijlpaal bereikt. Het bedrijf heeft de 700e bushalte met een natuurlijk sedum dak gerealiseerd. In 2018 had Utrecht de primeur.

Intussen werden zo’n 300 haltes voorzien van een groen dak. Sinds die tijd zijn onder andere Gouda, Zaandam, Dordrecht en Tilburg toegevoegd aan het groene netwerk en staat de teller op 700 bushaltes met een sedum dak.

De 700e halte met groen dak werd geplaatst aan de Heuvelring in Tilburg. Clear Channel had het genoegen om op die locatie Rik Grashoff, de wethouder van klimaat, groen, openbare ruimte en mobiliteit in de gemeente Tilburg, voor de camera te spreken. Hij benadrukte de betekenis van duurzaamheid voor de stad Tilburg en de vele duurzame initiatieven die momenteel in zijn stad worden uitgerold.  

Ook Anika Ramamurthy, Sustainability Manager bij Clear Channel, was aanwezig in Tilburg en legde uit hoe de groene daken passen binnen het duurzaamheidsbeleid van het bedrijf. 'Sinds 2018 zijn we bezig met het opbouwen van ons netwerk van groene haltes. Na de winst van de concessie Tilburg, zijn we daar begin dit jaar gestart met het plaatsen van weer bijna 50 nieuwe groene haltes. Inmiddels staat de teller op 700 bushaltes met groen dak, verspreid door Nederland. Een belangrijke mijlpaal binnen ons duurzaamheidsbeleid.'
Bekijk het videopersbericht in het venster hieronder.
(PvWK)


Deze foto: Rik Grashoff (wethouder gemeente Tilburg)
Foto boven: Anika Ramamurthy (Sustainability Manager bij Clear Channel) aan de Heuvelring in Tilburg

Over Clear Channel
'Clear Channel Nederland heeft outdoor objecten in ruim 300 gemeentes in Nederland. Van bushaltes met 2m² reclamevakken tot digitale schermen in shopping areas en parkings. Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe. Het Clear Channel Europe portfolio bestaat uit bijna 250.000 displays, verdeeld over veertien landen. Clear Channel Europe is een divisie van het wereldwijde Out of Home media bedrijf Clear Channel Outdoor Holdings, Inc.. Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. is een van de ’s werelds grootste buitenreclamebedrijven met een portfolio van ongeveer 500.000 displays in 22 landen in Europa, Latijns-Amerika en Azië, waarmee we miljoenen mensen per maand bereiken.'
(bron: CC)Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken