Voice-transfer: Nodes lijft Conva Services in

Voice-transfer: Nodes lijft Conva Services in
 • Bureaus
 • 5 mrt 2019 @ 10:19
 • 14915 x gelezen
 • Link
 • Jeroen Mirck
  Jeroen Mirck

  Redacteur
  MarketingTribune
 • InnovatieAppsMobileStrategie

Het Nederlandse voice-bureau Conva Services is luttele maanden na de oprichting alweer opgegaan in app-ontwikkelaar Nodes. De Conva-mannen krijgen zware functies: Naos Wilbrink wordt managing director in Nederland, Maarten Lens-FitzGerald wordt 'head of voice'.

Wilbrink, expert op het gebied van digitale productontwikkeling, zal het centraal in Amsterdam gelegen kantoor technische verdieping geven en het bureau onderscheiden van digitale kantoren in Nederland met nieuwe diensten.

Digitale concurrentie

Het van oorsprong Deense bureau heeft een bewezen staat van dienst in het ontwerpen en bouwen van digitale producten over de hele wereld. De rol van Wilbrink om het Nederlandse Nodes-kantoor nu op de kaart zetten, sluit uitstekend aan bij zijn senior ervaring met digitale oplossingen. Nodes-oprichter Andreas Green Rasmussen: 'Er is een enorm aanbod aan digitale agentschappen in Nederland, dus de concurrentie is groot.'

Nodes levert gevarieerde digitale producten voor de grootste corporate bedrijven en miljoenen gebruikers. 'Wij onderscheiden ons door de allerbeste in-house senior kennis op ieder vlak en ervaring van honderden real-life cases voor bewezen kwaliteit waarop je merk kan bouwen', zegt Rasmussen. 'Denemarken, en Scandinavië in het algemeen, zijn leidend als het gaat om digitale prestaties, direct gevolgd door Nederland op een vierde plek. We weten daarom dat we een uitstekende partner zijn voor digitaal te transformeren bedrijven en overheidsorganisaties. Dit in combinatie met een bewezen lokaal team en de wens tot verdere digitalisatie in Nederland, overtuigt ons ervan dat onze toetreding tot Nederland goed getimed is.'

Focus op voice

Wilbrink is voormalig managing director en oprichter van het Nederlandse digitale innovatiebureau aFrogleap, dat vorig jaar werd overgenomen door het Amerikaanse Merkle Group Inc. Als specialist in voice-technologie komt met zijn aanstelling deze nieuwe service globaal via Nodes beschikbaar.

'Al bij de eerste ontmoeting met Andreas Green Rasmussen, voelde ik een echte DNA-match', zegt Wilbrink. 'We delen vergelijkbare waarden, evenals een optimistische en pragmatische aanpak. Nodes heeft een ongelooflijk sterke achtergrond en ik kan niet wachten om mijn ervaring en ideeën samen te smelten met de technische uitvoering.'

Om tegelijkertijd de nieuwe onderscheidende voice-service vorm te geven, is voice-expert Maarten Lens-FitzGerald aangesteld om deze service te starten. Beide mannen waren net voor zichzelf begonnen met het vocie-bureau Conva Voice Services.

Growth Journey

De ambitie van Nodes is om een ​​van de belangrijkste spelers te worden op het gebied van geavanceerde digitale producten en innovatie-projecten in Nederland. Groei is een onderdeel van die reis. Dit jaar worden ontwikkelaars, designers en consultants toegevoegd aan het team in Amsterdam. Kennisdeling via evenementen en media staat eveneens op de agenda, onder meer over digitale strategieën over het gebruik van technologie om bedrijven te transformeren.

Met een koppositie als digital agency in Denemarken en het Verenigd Koninkrijk en grote projecten voor partijen als MobilePay, Ramball Sitecore en food-bezorgdienst Careem Now, ontwikkelt Nodes sinds de oprichting in Denemarken in 2008 wereldwijd dagelijks toepasbare digitale oplossingen voor miljoenen gebruikers die processen wereldwijd veranderen. Nodes maakt deel uit van het Japanse digitale conglomeraat Monstar Lab en biedt tezamen meer dan 1400 specialisten voor succesvolle digitale transformaties.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken