Pentawards Live maakt eerste sprekers bekend

Pentawards Live maakt eerste sprekers bekend
  • Design
  • 23 okt 2018 @ 09:13
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • EvenementPackaging design

De eerste twee sprekers voor de Pentawards Conference tijdens Pentawards Live in Amsterdam zijn bekend: Denise Siebert, VP Design of the Global Kellogg Company en Ann Chen, Design & Visual Identity Leader bij Diageo.

Pentawards Live - het packaging design-event waar deze internationale conferentie een belangrijk deel van uit maakt - komt in 2019 voor het eerst naar Nederland.

Irma de Hoon namens organisator Easyfairs: ‘Met deze eerste twee headliners zetten we direct de toon. Het conferentieprogramma zal bestaan uit internationale sprekers van het hoogste niveau, werkzaam bij wereldwijde merken.’

Siebert is werkzaam bij Kellogg’s in de VS en heeft zich in augustus 2017 bij het Kellogg-team aangesloten na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij Procter & Gamble. Na haar studie Industrial Design aan de University of Cincinnati College of Design Architecture, Art & Planning paste Denise haar ontwerpexpertise toe bij vele wereldwijde merken, waaronder Always, Crest, Pampers, Oral-B en de corporate branding van Procter & Gamble, inclusief het Olympische sponsorship.

Voordat Chen het Johnnie Walker-team van Diageo kwam versterken, was ze art director op het gebied van merkidentiteit en verpakkingen in de VS. Ook leidde Ann in New York multidisciplinaire creatieve teams bij Raison Pure NYC en ze ontwierp verpakkingsinnovaties in Diageo’s Reserve en Prestige portfolio’s, zoals Mortlach en Johnnie Walker & Sons Odyssey.

Pentawards Pass

In totaal komen vijf internationale sprekers aan het woord tijdens de Pentawards Conference op 13 februari 2019, allen werkzaam voor toonaangevende internationale merken. De derde spreker wordt op vrijdag 26 oktober 2018 onthuld. De Conference kan worden bijgewoond wanneer de bezoeker in het bezit is van een Pentawards Pass. Om het exclusieve karakter te bewaken, is een maximum aantal zitplaatsen bepaald. De Pentawards Pass is vanaf aankomende vrijdag 26 oktober te koop via de website. Tot 1 december 2018 is de Pentawards Pass voor een early bird-tarief van € 200 te bestellen. Na 1 december 2018 is de Pentawards Pass te verkrijgen voor € 250.

2019 in de Passenger Terminal Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.pentawardslive.nl.

Lees hier meer over Pentawards Live.

 

 

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken