Dunkin' opent The Bakery kiosk in Westfield Mall Of The Netherlands

Dunkin' opent The Bakery kiosk in Westfield Mall Of The Netherlands
 • Food-en-retail
 • 26 mei 2021 @ 08:30
 • 4380 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MarketingFood

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar tweede vestiging in Leidschendam in shoppingmall 'Westfield Mall of the Netherlands' . Vanaf 27 mei 2021 om 10.00 uur kan het winkelend publiek nu naast het Barista Cafe ook terecht bij de Dunkin’ The bakery.

Na een succesvolle opening van de Dunkin’ Barista Cafe Heeft De Mall de volgende Primeur te pakken.

Dunkin’, een van ’s werelds grootste coffee en baked goods merken, doet het goed in Nederland. Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Tilburg, en Zoetermeer geopend. Daarnaast kwam eerder al de succesvolle samenwerking met Jumbo en New York Pizza naar buiten en lopen er op dit meerdere tests In diverse snelweg locaties en zijn er diverse pop up locaties bij Van Der Valk Hotels en Restaurants.

'De samenwerking met WestField is van beide kanten zo goed bevallen, dat we meteen zijn gaan kijken naar de mogelijkheden voor een tweede Dunkin’ Store. Na onder andere al samenwerkingen in Amstelveen en Zoetermeer komt er een tweede locatie in Westfield Mall Of The Netherlands waarbij de tweede kiosk een nieuw concept zal herbergen, genaamd Dunkin The Bakery', aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland en België.

Dunkin’ The bakery kiosk
Op 27 mei 2021 opent de Dunkin’ vestiging in de Mall. Coffee en Donutliefhebbers opgelet, want de opening zal gepaard gaan met diverse openingsacties. De eerste 50 klanten worden beloond met een gratis doos met zes stuks Dunkin’ donuts bij aankoop van een doos van 12 stuks, belooft Besali. Zie hier de actievoorwaarden. De nieuwe vestiging is dagelijks geopend van 09.00 in de ochtend tot 20.00 in de avond. Dunkin the Bakery kiosk biedt het gehele assortiment aan Dunkin’ donuts, dranken en koffie aan aangevuld met Create Your own, meldt de eigenaar.

Create Your Own
'Hoe gaaf je eigen donut kiezen, laten vullen en decoreren volgens je eigen ideeën en aftoppen met de lekkerste ingrediënten overgieten met heerlijke chocolade of met ijs? Dunkin’ introduceert in deze vestiging The Bakery ook voor het eerst en alleen exclusief verkrijgbaar in the Mall of Netherlands', zo melden de franchisers. Dit wordt de Dunkin’ Ice Burger. 'Dit is een donut gevuld met softijs gedipt in heerlijke chocolade of Nutella en afgetopt met de lekkerste toppings en met slagroom voor wie wil.'

Daarnaast zal ook de Dunkin 'freak shake' op deze vestiging exclusief verkrijgbaar zijn, de welbekende 'Dunkin frappe' getopt met een Dunkin’ donut ring met een shot ijs, dit heerlijke gerecht is in een maat verkrijgbaar waarbij de introductieprijs tijdens de openingsweken euro 5,50 is.

Dunkin’ App
Besali heeft tenslotte nog een tip. 'Ga je een bezoekje aan Dunkin’ brengen? Zorg dan dat je de app hebt gedownload. De vraag naar een digitale manier om acties van het populaire koffie- en donutmerk te kunnen volgen heeft geleid tot een unieke loyalty app. Dunkin’ fans worden via de app beloond met veel kortingen en spaarvoordelen. Bij het downloaden van de app kan er vanaf eind mei en in juni 2021 van de Dunkin’ kiosk een heerlijk gratis drankje naar keuze worden gehaald.'Nabil Besali, freak shake, feest,
(PvWK, foto: Cottonbro / Pexels)


Over Dunkin’
'Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, België, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Inspire Brand Group Inc. Voor meer informatie klik hier.'

(bron: Dunkin')

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

Whitepapers


 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken