Dr. Oetker The Good Baker introduceert pizza met vleesvervanger
- Food-en-retail
- 14 nov 2022 @ 08:47
- Link
-
Peter van Woensel Kooy
senior redacteur, merk-expert
MarketingTribune - FoodConsumenten
- 14 nov 2022 @ 08:47
- Peter van Woensel Kooy
The Good Baker heeft een nieuwe variant aan zijn pizza-assortiment toegevoegd: De Meat-Free Chicken-Style pizza. De eerste Dr. Oetker pizza met vleesvervanger, namelijk plantaardige ‘kip’ op basis van erwteneiwit.
Door de pizzabodem van meergranen en lijnzaad, de groentes en een vleesvervanger on top is de nieuwe Meat-Free Chicken Style Pizza volgens de makers 'een bewuste keuze. Echt comfortfood én een voedzamer alternatief in het vriesvers pizzaschap.'
Deze feel-good pizza van The Good Baker is nu verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.
Een voedzamere keuze
De nieuwe Meat-Free Chicken Style pizza is naar eigen zeggen een voedzamere optie in vergelijking met andere vriesvers pizza’s. De pizza is namelijk een bron van vezels en eiwitten, helemaal vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en heeft een Nutri-Score A. De Meat-Free Chicken Style pizza is daarnaast 100% vegetarisch door de vleesvervanger op basis van erwt. Daarmee is deze pizza ook een duurzamere keuze. De pizza is belegd met ui, rode en gele paprika, mozzarella en ‘kip’ stukjes boven op een knapperige meergranen steenovenbodem met lijnzaad. Een echte feel-good pizza dus, die bovenal gewoon heel erg lekker is!
Bewust genieten
The Good Baker is onderdeel van Dr. Oetker en biedt vriesverspizza’s waar je bewust van kunt genieten. De pizza’s zijn belegd met groenten en hebben een bodem met voedzamere ingrediënten, zoals havervlokken, groente of meergranen. De pizza’s hebben Nutri-Score A of B en zijn daarmee een gezondere keuze. De smaken in het assortiment zijn de nieuwe Meat-Free Chicken Style Pizza (vegetarisch), Spinach & Pumpkin Seeds (vegan) en Broccoli & Mushroom (vegetarisch). De pizza’s zijn verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en Jumbo.
(PvWK)
The Good Baker – Meat-Free Chicken Style Pizza – 100% vegetarisch, adviesprijs €3,79, 340 gram, 717 kcal, Nutri-Score A
-
Peter van Woensel Kooy
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: senior redacteur, merk-expert
- Website:http://nl.linkedin.com/in/petervanwoenselkooy
- Profiel »
- Dr. Oetker
- pizza
- variant
- Dr. Oetker
- Meat-Free Chicken-Style
- pizza
- eerste
- vleesvervanger
- pizza-assortiment
- The Good Baker
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Dijkhuizen aan marketingroer McDonald's - start nieuwe CMO in...
- Lidl verrast met sterrestaurant voor iedereen
- CBL: Versterken voedselvoorziening moet prioriteit worden
- [column] The most terrible time of the year
- [column] Upfront: Het toppunt van #omdenken op 80m2
- Heineken daagt voice note-cultuur uit
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Bahadoer eerste Nederlandse chef in... 22-12-2025
- Lidl verrast met sterrestaurant voor... 19-12-2025
- Horecava Trendrapport 2026 schetst... 18-12-2025
- [onderzoek] Kerst 2025: Lidl in... 17-12-2025
- Heineken daagt voice note-cultuur uit17-12-2025
- Dijkhuizen aan marketingroer... 15-12-2025
MarketingTribune Events
De nieuwste selectie whitepapers
- Commerce media: van klikken naar connecties
- From Insights to Impact: AI Strategies for the Modern Contact Centre
- AI SEO: hoe word je gevonden als je klanten ChatGPT gebruiken in plaats van alleen Google?
- Wil je je magazijn slimmer organiseren en klaarstomen voor groei, maar weet je niet waar je moet beginnen?
- The State of AI in Customer Experience 2025




