Dr. Oetker The Good Baker introduceert pizza met vleesvervanger
- Food-en-retail
- 14 nov 2022 @ 08:47
- Link
-
Peter van Woensel Kooy
senior redacteur, merk-expert
MarketingTribune - FoodConsumenten
- 14 nov 2022 @ 08:47
- Peter van Woensel Kooy
The Good Baker heeft een nieuwe variant aan zijn pizza-assortiment toegevoegd: De Meat-Free Chicken-Style pizza. De eerste Dr. Oetker pizza met vleesvervanger, namelijk plantaardige ‘kip’ op basis van erwteneiwit.
Door de pizzabodem van meergranen en lijnzaad, de groentes en een vleesvervanger on top is de nieuwe Meat-Free Chicken Style Pizza volgens de makers 'een bewuste keuze. Echt comfortfood én een voedzamer alternatief in het vriesvers pizzaschap.'
Deze feel-good pizza van The Good Baker is nu verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.
Een voedzamere keuze
De nieuwe Meat-Free Chicken Style pizza is naar eigen zeggen een voedzamere optie in vergelijking met andere vriesvers pizza’s. De pizza is namelijk een bron van vezels en eiwitten, helemaal vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en heeft een Nutri-Score A. De Meat-Free Chicken Style pizza is daarnaast 100% vegetarisch door de vleesvervanger op basis van erwt. Daarmee is deze pizza ook een duurzamere keuze. De pizza is belegd met ui, rode en gele paprika, mozzarella en ‘kip’ stukjes boven op een knapperige meergranen steenovenbodem met lijnzaad. Een echte feel-good pizza dus, die bovenal gewoon heel erg lekker is!
Bewust genieten
The Good Baker is onderdeel van Dr. Oetker en biedt vriesverspizza’s waar je bewust van kunt genieten. De pizza’s zijn belegd met groenten en hebben een bodem met voedzamere ingrediënten, zoals havervlokken, groente of meergranen. De pizza’s hebben Nutri-Score A of B en zijn daarmee een gezondere keuze. De smaken in het assortiment zijn de nieuwe Meat-Free Chicken Style Pizza (vegetarisch), Spinach & Pumpkin Seeds (vegan) en Broccoli & Mushroom (vegetarisch). De pizza’s zijn verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en Jumbo.
(PvWK)
The Good Baker – Meat-Free Chicken Style Pizza – 100% vegetarisch, adviesprijs €3,79, 340 gram, 717 kcal, Nutri-Score A
-
Peter van Woensel Kooy
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: senior redacteur, merk-expert
- Website:http://nl.linkedin.com/in/petervanwoenselkooy
- Profiel »
- Dr. Oetker
- eerste
- pizza
- vleesvervanger
- pizza
- The Good Baker
- Meat-Free Chicken-Style
- pizza-assortiment
- variant
- Dr. Oetker
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Albert Heijn kiest Jeroen van Koningsbrugge als nieuwe...
- [marketeer 230] Isabelle Pinckaers - Head of Marketing Podimo
- Horroriconen komen samen op Fanta Halloween verpakkingen
- [column] Zo raakt je duurzaamheidsboodschap wél: menselijkheid...
- Categoriewinnaars 'ABN Amro Retailer of the Year 2025-2026...
- Nescafé Dolce Gusto brengt nieuw koffiesysteem Neo met...
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Bolletje lanceert ronde Bagel Cracker16-09-2025
- Intergamma lanceert... 16-09-2025
- Primeur in Haarlem: eerste... 15-09-2025
- Dirk haakt stevig in op Prinsjesdag... 15-09-2025
- Dumfries helpt tieners leren... 15-09-2025
- Nescafé Dolce Gusto brengt nieuw... 12-09-2025
MarketingTribune Events
- 2okt 2025
CustomerFirst Congres
- 2okt 2025
CrossBorder Event
De nieuwste selectie whitepapers
- Ontdek de kracht van merkactivatie
- Boost je omzet met deze top 10 marketing automations
- Boost engagement & retention with proven gamification strategies
- AI Alone won't save CX. Resolution will.
- Een bewust slanker technologielandschap
- From Insights to Impact: AI Strategies for the Modern Contact Centre
- Retail transformeren voor de toekomst: gids voor Unified Commerce
- De basis voor omnichannel succes