TMG vervangt Bart Brouwers bij Dichtbij.nl

TMG vervangt Bart Brouwers bij Dichtbij.nl
 • Media
 • 21 okt 2013 @ 23:25
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • PrintOnline

Hoofdredacteur Bart Brouwers gaat weg bij TMG-dochter Dichtbij.nl, het hyperlokale nieuwsnetwerk waarvan hij zelf oprichter is. Dichtbij wordt onderdeel van TMG Regionaal/Lokaal, onder leiding van Mike Ackermans. In deze opzet is geen plaats meer voor een aparte hoofdredacteur.

Dit meldt NVJ-website VillaMedia.nl. Brouwers heeft de redactie van Dichtbij.nl ingelicht via een mail die is uitgelekt. In deze mail schrijft hij: 'Hoewel ik er geen geheim van heb gemaakt dat ik behoorlijk twijfelde over de rol die ik had kunnen spelen in die nieuwe positie, vind ik het triest dat het prachtige Dichtbij-avontuur nu binnenkort voor mij ophoudt.' 

Brouwers was tot 2011 hoofdredacteur van Sp!ts. Daarvoor leidde hij Dagblad de Limburger. Eerder deze maand gaf hij nog een live-interview bij Fast Moving Targets over de toekomst van de printjournalistiek, naar aanleiding van zijn zojuist verschenen boek 'Na de deadline'Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken