TEDxAmsterdamWomen geeft startups een droomstart

TEDxAmsterdamWomen geeft startups een droomstart
 • B2b
 • 19 jul 2016 @ 08:10
 • Link
 • Redactie B2B
  Redactie B2B

  Redactie
  MarketingTribune
 • ZakelijkAwards

Na het grote succes van de Startup Awards 2015 biedt TEDxAmsterdamWomen ook dit jaar weer een podium aan inspirerende en kansrijke startups. Op 1 oktober 2016 krijgen tien kansrijke startups de mogelijkheid om bij Google Nederland in Amsterdam hun bedrijf tegenover een jury van deskundigen, investeerders, pers en adviseurs te pitchen.

Ondernemende vrouwen die minimaal een jaar bezig zijn om hun idee op het gebied van  technologie, mode, design, food, film, video en architectuur in de praktijk te brengen kunnen zich aanmelden tot 1 september aanstaande via TEDxAmsterdamWomen.nl

Droomstart 
Na deze eerste ronde geven uiteindelijk drie finalisten een TEDtalk tijdens TEDxAmsterdamWomen op 28 oktober. TEDxAmsterdamWomen zorgt in samenwerking met haar partners er voor dat het idee van de winnares vervolgens naar het volgende niveau wordt getild. Een start waar elke ondernemer van droomt.

Succes aanleiding tweede editie
Marian Spier, founder TEDxAmsterdamWomen: ‘Ondanks het feit dat er zoveel startup-awards zijn en wij de intentie hadden om de Startup Awards eenmalig te organiseren hebben we bewust gekozen voor een tweede editie. Het succes van winnares Danique Wiltink van Nimbles  is zo overweldigend dat wij niet anders kunnen en willen dan ook dit jaar vrouwelijke startups dezelfde kans en mogelijkheden te bieden.’ Danique Wiltink: ‘Door het winnen van de Startup Award is mijn idee en ambitie in sneltreinvaart werkelijkheid geworden. Mede dankzij de ondersteuning van de jury en de overweldigende media-aandacht had ik binnen drie maanden de eerste financieringsronde rond. Inmiddels staat het platform live, heb ik een team om mij heen kunnen bouwen en ben ik volop bezig om verder te groeien.’

Aanmelden
Ben jij een vrouwelijke ondernemer, gevestigd in Nederland? Heeft jouw idee te maken met technologie, entertainment of design? Heb je al eerste stappen gezet om jouw idee te verwezenlijken en zoek je een platform om jouw onderneming te promoten? Ben je in staat om tijdens de presentatie een product of prototype te laten zien? Heb je assistentie nodig in financieel, marketing, logistiek of juridisch opzicht? Meld je dan nu voor de TEDxAmsterdamWomen Startup Awards via deze site. 

Redactie B2B

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken