[podcast] Crunch #17: Over de strategie van The Fork, de grootste restaurantsite van Nederland
- Food-en-retail
- 21 nov 2019 @ 11:48
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - MarketingFoodPodcast
- 21 nov 2019 @ 11:48
- Redactie Food en Retail
In de podcast-serie Crunch interviewt foodjournalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. In deze aflevering, Joyce Teune, country manager The Fork, voorheen beter bekend als Iens, de bekendste en grootste restaurantsite van Nederland. Luister mee.
De restaurantbezoeker die een restaurant zoekt, maakt steeds vaker zijn keuze op internet en reserveert ook het liefst meteen online een beschikbare tafel.
The Fork, voorheen Iens, is een van de leidende partijen op dit gebied. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal.
Maar hoe werkt zo’n digitaal restaurantplatform precies? Hoe komen de recensies tot stand? En hoe betrouwbaar en onafhankelijk zijn de reviews eigenlijk? En wat is het verdienmodel van dit soort platforms?
Je hoort in deze uitzending:
* Over het hoe en waarom van de naamsverandering van Iens naar The Fork
* Hoe zij aankijkt tegen de groei van online-restaurantreserveringen
* En wat zijn de toekomstplannen zijn met The Fork
Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
(PvWK)
EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
[podcast] Crunch #13: Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean
[podcast] Crunch #14: Hoe Manon van Essen met Magioni Pizza de wereld verovert
[podcast Crunch #15] Vegetarische Slager over de verkoop aan Unilever
[podcast Crunch #16] Leon de Winter lanceert Low Carb friet
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- podcast
- uit eten
- Marcus Polman
- aflevering
- Crunch
- zin
- review
- food
- marketing
- Joyce Teune
- HPB
- movers & shakers
- service
- serie
- app
- eten
- kiezen
- trends
- foodjournalist
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Nieuwe commerciële strategie Jumbo... 03-07-2025
- Albert Heijn en franchisenemers... 02-07-2025
- Holie's introduceert de Sugar-Score02-07-2025
- Veggies First: van bijgerecht naar... 01-07-2025
- Praxis introduceert AI-hulp in app... 30-06-2025
- Dirk krijgt hoogste score in YouGov... 30-06-2025
MarketingTribune Events
- 2okt 2025
CustomerFirst Congres
- 2okt 2025
CrossBorder Event
De nieuwste selectie whitepapers
- Zo speel je deze zomer in op de trends die jouw markt in 2025 domineren
- Los email feedback geautomatiseerd op en verhoog klanttevredenheid met AI
- Level up your marketing strategy with gamification
- Zo start je met reclame: zet in vijf stappen een effectieve campagne op
- Dè CMS gids voor marketeers