[podcast] Crunch #17: Over de strategie van The Fork, de grootste restaurantsite van Nederland
- Food-en-retail
- 21 nov 2019 @ 11:48
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - MarketingFoodPodcast
- 21 nov 2019 @ 11:48
- Redactie Food en Retail
In de podcast-serie Crunch interviewt foodjournalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. In deze aflevering, Joyce Teune, country manager The Fork, voorheen beter bekend als Iens, de bekendste en grootste restaurantsite van Nederland. Luister mee.
De restaurantbezoeker die een restaurant zoekt, maakt steeds vaker zijn keuze op internet en reserveert ook het liefst meteen online een beschikbare tafel.
The Fork, voorheen Iens, is een van de leidende partijen op dit gebied. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal.
Maar hoe werkt zo’n digitaal restaurantplatform precies? Hoe komen de recensies tot stand? En hoe betrouwbaar en onafhankelijk zijn de reviews eigenlijk? En wat is het verdienmodel van dit soort platforms?
Je hoort in deze uitzending:
* Over het hoe en waarom van de naamsverandering van Iens naar The Fork
* Hoe zij aankijkt tegen de groei van online-restaurantreserveringen
* En wat zijn de toekomstplannen zijn met The Fork
Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!
(PvWK)
EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling
[podcast] Crunch #12: Waar zijn de foodtrends van 2025?
[podcast] Crunch #13: Watch out McDonald's: here comes... Jack Bean
[podcast] Crunch #14: Hoe Manon van Essen met Magioni Pizza de wereld verovert
[podcast Crunch #15] Vegetarische Slager over de verkoop aan Unilever
[podcast Crunch #16] Leon de Winter lanceert Low Carb friet
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- Marcus Polman
- review
- app
- service
- marketing
- kiezen
- movers & shakers
- trends
- zin
- uit eten
- HPB
- aflevering
- foodjournalist
- food
- Joyce Teune
- eten
- Crunch
- serie
- podcast
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- Nieuwe wintertraditie bij McDonalds: de oliebol
- Dijkhuizen aan marketingroer McDonald's - start nieuwe CMO in...
- CBL: Versterken voedselvoorziening moet prioriteit worden
- Bas Dijkstra (Lazy): 'Ik hou van merken met een...
- [column] The most terrible time of the year
- [column] Upfront: Het toppunt van #omdenken op 80m2
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Lidl verrast met sterrestaurant voor... 19-12-2025
- Horecava Trendrapport 2026 schetst... 18-12-2025
- [onderzoek] Kerst 2025: Lidl in... 17-12-2025
- Heineken daagt voice note-cultuur uit17-12-2025
- Dijkhuizen aan marketingroer... 15-12-2025
- [interview] Joyce Bierman (AH):... 15-12-2025
MarketingTribune Events
De nieuwste selectie whitepapers
- Commerce media: van klikken naar connecties
- From Insights to Impact: AI Strategies for the Modern Contact Centre
- AI SEO: hoe word je gevonden als je klanten ChatGPT gebruiken in plaats van alleen Google?
- Wil je je magazijn slimmer organiseren en klaarstomen voor groei, maar weet je niet waar je moet beginnen?
- The State of AI in Customer Experience 2025




