Naomi van As maakt eigen Hands Off My Chocolate-reep

Naomi van As maakt eigen Hands Off My Chocolate-reep
  • Food-en-retail
  • 12 mei 2020 @ 09:18
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • FoodInfluencermarketing

Voormalig olympisch hockeyster Naomi van As heeft samen met Hands Off My Chocolate een chocoladereep ontwikkeld: de Hazelnut Fortune Cookie-reep.

Elke reep bevat een persoonlijke gelukswens van Van As en een cijfer, dat bijzonder is voor haar en waarmee er prijzen zijn te winnen.
Van As: ‘Ik wist meteen dat ik geen healthy, sporty chocoladereep wilde; mijn reep moest vooral heel erg lekker worden!’ Na verschillende proefsessies viel haar keuze op een combinatie van donkere melkchocolade en lichte melkchocolade. Daarnaast is zij gek op hazelnoten, dus dit ingrediënt moest er sowieso in. Tijdens een volgende brainstormsessie werd er gesproken over topsport en of Naomi in de factor geluk gelooft. Haar antwoord: ‘Geluk dwing je grotendeels af. Als je iets heel graag wilt, dan kun je je eigen geluk creëren!’. Dit en haar Chinese roots - via haar oma - bracht haar op het idee van de Fortune-reep.

Fortune Friday

Elk gelukspapiertje is voorzien van een getal dat een bijzondere betekenis voor haar heeft. Denk hierbij aan haar rugnummer, haar geluksgetal en bijzondere jaartallen. Elke vrijdag draait zij aan het rad van fortuin – check Insta - en met de getallen op de papiertjes zijn tijdens dit ‘Wheel of Fortune’ prijzen te winnen.

Marije van der Made

Naomi van As neemt het stokje over van YouTuber Marije van der Made met haar Birthday Cake-reep.

Eerlijke chocolade
Hands Off ondersteunt de Cocoa Horizons Foundation. Deze onafhankelijke non-profit organisatie ondersteunt cacaoboeren en daarmee ook hun gemeenschap en de natuur in Ivoorkust, Ghana en Tanzania. Via trainingen en educatie ter plaatse leren de cacaoboeren hoe ze hun cacao op een duurzame wijze kunnen verbouwen. De boeren ontvangen naast verschillende trainingen om meer uit hun land te halen ook een premium prijs voor de cacaobonen. Cocoa Horizons werkt samen met 151 coöperaties in West-Afrika. Meer dan 135.000 boeren hebben zich al bij deze coöperaties aangesloten. De Hazelnut Fortune Cookie-reep is verkrijgbaar bij Jumbo en via de Hands Off My Chocolate-webshop. Verder stromen de repen geleidelijk in bij andere supermarkten waaronder de Albert Heijn en Plus. Prijs ca. € 2,19.

Nanny Kuilboer

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken