VakantieXperts positioneert reizen als ontdekking

VakantieXperts positioneert reizen als ontdekking
 • Online
 • 30 okt 2018 @ 10:15
 • 26982 x gelezen
 • Link
 • Redactie Bureaus
  Redactie Bureaus

  Redactie
  MarketingTribune
 • MerkenTijdschriftenCampagnes

Een vakantie is zoveel meer dan een reis naar een warm gebied om bruin te worden. Een vakantie is een ontdekking. Met dit motto start VakantieXperts vanaf eind oktober een multimediale belevingscampagne dichtbij de reiziger.

Belangrijk onderdeel van deze campagne zijn twee uitgaven van het inspiratiemagazine Reiskompas, uitingen in lokale bioscopen en bushokjes rond VakantieXperts-winkels en redactionele samenwerkingen met publiekstitels als Libelle en Zin zet de reisorganisatie zich neer als dé expert op het gebied van onvergetelijke vakanties op maat.

Femke Bethe, brandmarketeer VakantieXperts: 'De nieuwe campagne ademt ‘ontdekking’. Onze ReisXperts hebben een wereld aan kennis, ervaringen en tips en kunnen de ideale reis op maat samenstellen waarin alles van A tot Z is geregeld. Een vakantie wordt dan echt een droomreis! VakantieXperts laat de reiziger ontdekken, op alle vlakken. We zijn erg blij met deze krachtige merkboodschap die we het hele jaar door zullen uitdragen met een sterke focus op lokale media. Tenslotte is VakantieXperts in alle opzichten een reisorganisatie die dichtbij de reiziger staat.'

Ontdek meer

Een vakantie is een ontdekking; van nieuwe gebieden, mensen en belevingen. Maar ook van nieuwe dingen zien, horen, proeven, ruiken en voelen. 'Ontdek meer' behelst echter méér: naast alle nieuwe ontdekkingen tijdens de reis kun je als reiziger ook meer ontdekken in gesprek met de reisagent. De ReisXperts en Persoonlijke Reisadviseurs van VakantieXperts beschikken over een wereld aan toegevoegde waarde om aan alle verschillende wensen van de reiziger te voldoen.

Met 225 eigen reisbureaus verspreid door heel Nederland is de reisorganisatie lokaal sterk vertegenwoordigd. Als reiziger hoef je nooit ver te reizen om ver te reizen! Daarbij weet VakantieXperts raad met alle vakantiebestemmingen en –wensen. Of men nu zoekt naar een avontuurlijke autorondreis naar de Azoren, een culinaire trip naar Schotland of een actieve wintersportvakantie in Finland, de Reisexperts leggen hun passie en kennis in het samenstellen van een reis op maat die alle wensen overtreft.

Op ontdekkingstocht

Voor het derde jaar op rij bundelt VakantieXperts een wereld aan inspiratie in het Reiskompas Magazine. Het 100 pagina’s tellende reistijdschrift is één grote ontdekkingstocht voor de lezer. Of hij nu zoekt naar de mooiste roadtrip door Kroatië, tips om groen te doen op vakantie, de meest bijzondere buitenslaapplekken ter wereld of handige tips om meer likes te krijgen op Instagram – het Reiskompas Magazine laat je ontdekken én wegdromen.

Het magazine is vanaf eind oktober gratis verkrijgbaar bij de VakantieXperts reisbureaus en voor 4,95 euro in geselecteerde boekhandels.

De bureaus die verantwoordelijk waren voor de herpositionering van VakantieXperts zijn Roorda als reclamebureau en Media Maatschap als mediabureau. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken