Venz kun je nu ook smeren

Venz kun je nu ook smeren
  • Design
  • 21 aug 2019 @ 10:05
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • CampagnesPackaging designSocial media

Venz breidt het assortiment uit met een eigen chocopasta. Naast de hagelslag en vlokken, kun je Venz nu dus ook smeren. Venz introduceert de nieuwe telg met de socialmediacampagne ‘Smeren of Strooien?’ door Dept. Mountain is verantwoordelijk voor het design van de verpakkingen.

Venz is het enige hagelslagmerk dat nu ook een chocopasta aanbiedt. In de campagne Smeren of Strooien, vraagt het merk aan zijn fans op social media naar hun voorkeur: ‘Team Smeren of Team Strooien?’

Venz Smeren of Strooien?

Floor de Nooij, Brand Manager Venz: ‘Venz probeert elke dag extra fun toe te voegen aan het ontbijt- en lunchmoment van families. Iedereen kon al van z’n boterham een feestje maken met onze chocoladehagelslag en -vlokken met Funnies. Nu bieden we voor het eerst een smeerervaring aan de ontbijttafel met onze nieuwe chocopasta’s. Zo is er voor ieder wat wils. Met de Venz Smeren of Strooien-campagne spelen we feestelijk in op dit dilemma. Leuk voor de jonge Venz-fans, maar ook voor onze oudere fans die opgegroeid zijn met onze producten.’

UTZ-gecertificeerde cacao

De chocopasta wordt gemaakt van UTZ-gecertificeerde cacao en is net als het andere strooibeleg verkrijgbaar in melk en puur. Venz chocopasta is vanaf nu verkrijgbaar bij grote supermarkten als Albert Heijn, Coop, Deen, Deka, Dirk van den Broek, Hoogvliet, Jumbo, Plus, Poiesz en Vomar voor een adviesprijs van €2,79 (600 gram).

 

'Het hagelt, het hagelt, grote korrels Venz ...' Ken je ‘m nog van vroeger?! De tv-spot waarin het liedje wordt gezongen door twee spelende kinderen onder een grote paraplu. Venz was ook vroeger erg geliefd bij de kinderen. Zo werd er in 1983 de Venz-fanclub opgericht. Deze fanclub was zo populair, dat het als grootste fanclub van Nederland het Guiness Book of Records haalde. In 1991 hield de fanclub helaas op met bestaan, maar kwam het Hagelnieuws achter op de verpakking te staan. Nu nog steeds vind je op iedere Venz-verpakking leuke mopjes, feitjes en weetjes en zijn er wisselende verpakkingen zodat elk moment aan tafel FUN is. In de meer dan 115 jaar dat Venz nu bestaat is Venz uitgegroeid tot de grootste chocolade hagelslagmaker in Nederland.

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken