Amsterdamse bitterballen en Rotterdamse burgers in nieuwe Scheveningse Foodhall
- Food-en-retail
- 27 aug 2020 @ 08:24
- Link
-
Peter van Woensel Kooy
senior redacteur, merk-expert
MarketingTribune - ConsumentenFood
- 27 aug 2020 @ 08:24
- Peter van Woensel Kooy
Vanaf nu kunnen 'foodies', flaneerders en pierewaaiers hun hart ophalen op de vernieuwde Noordboulevard, bij de Foodhall Scheveningen: een project van horecaondernemer Won Yip.
De Noordboulevard heeft afgelopen maanden een metamorfose ondergaan en moet de nieuwe 'place to be' van de kuststad worden. 'Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten is er genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de achttien foodstands te bestellen. Bovendien zorgt het ventilatiesysteem met honderd procent buitenlucht voor een continue toevoer van frisse lucht. Ook het extra grote terras met uitzicht op zee zorgt ervoor dat gasten de RIVM-richtlijnen kunnen volgen', meldt de Snackkkoerier.
Achttien foodconcepten
De nieuwe foodhall telt achttien 'wereldse keukens', waaronder de hamburgers van Diego’s uit Rotterdam en de bitterballen van de Ballenbar uit Amsterdam. Ook de bekende churros bij Churros & More en friet bij steakhouse De Resident zijn er te vinden. Nieuwe concepten zijn Meat on a Sitck, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tasem. Pad Thai en Gyros Express zijn concepten die in Nederland al bekendheid genieten.
Genoeg keuze
‘Dit was een project dat ik niet wilde afslaan’, zei Yip in een eerder interview met Misset Horeca over de Foodhall Scheveningen. Een meerderheidsbelang van 51 procent krijgt zijn bedrijf Yip Group. ‘De rest laten we over aan lokale partners.’ Met bekende (lokale) foodondernemers en spannende nieuwkomers is er volgens de ondernemer qua gerechten ruim genoeg keuze voor iedereen.
(PvWK, bronnen: Snackkoerier, MH)
De legendarische churros van Churros & More
-
Peter van Woensel Kooy
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: senior redacteur, merk-expert
- Website:http://nl.linkedin.com/in/petervanwoenselkooy
- Profiel »
- Diego’s
- Ballenbar
- Meat on a Sitck
- Rotterdam
- marketing
- Churros & More
- bekend
- Foodhall Scheveningen
- De Resident
- pier
- boulevard
- Dim Sum
- friet
- Kurhaus
- Won Yip
- bitterbal
- steakhouse
- churros
- Saigon Streetfood
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
Word abonnee en ontvang:
- ✔ Elke maand MarketingTribune thuis op de mat
- ✔ Maar liefst €100,- korting op alle MarketingTribune events
Laatste Nieuws
- Sea Water en Flink brengen... 04-07-2025
- Wibra groeit stevig door met... 04-07-2025
- Nieuwe commerciële strategie Jumbo... 03-07-2025
- Albert Heijn en franchisenemers... 02-07-2025
- Holie's introduceert de Sugar-Score02-07-2025
- Veggies First: van bijgerecht naar... 01-07-2025
MarketingTribune Events
- 2okt 2025
CustomerFirst Congres
- 2okt 2025
CrossBorder Event
De nieuwste selectie whitepapers
- Zo speel je deze zomer in op de trends die jouw markt in 2025 domineren
- Los email feedback geautomatiseerd op en verhoog klanttevredenheid met AI
- Level up your marketing strategy with gamification
- Zo start je met reclame: zet in vijf stappen een effectieve campagne op
- Dè CMS gids voor marketeers