Luisteraars 538 laten zich opsluiten in Dacia Duster

Luisteraars 538 laten zich opsluiten in Dacia Duster
 • Media
 • 26 jan 2018 @ 11:57
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • Branded contentCampagnesActiesRadio

Vier luisteraars van Radio 538 maken kans om een Dacia Duster te winnen tijdens de actie Blijf erin en win. Wie van hen het langst blijft zitten in de Dacia Duster die bij Radio 538 staat – uiteindelijk vier dagen – én het finalespel wint, krijgt de auto mee naar huis. De actie is live te volgen via een livestream.

Vier luisteraards, te weten Hayo Theijken uit Woerden, Lieke Anna Haertjens uit Tilburg, Remco de Rooij uit Hoek van Holland en Shirley van der Bilt uit Nieuwegein, laten zich volgende week voor vier dagen opsluiten door Radio 538. Op dinsdag 30 januari stappen de heldhaftige deelnemers in een auto, die geparkeerd staat in de kantine van het 538-pand.

De deelnemers worden uitgedaagd om zo lang mogelijk te blijven zitten. Zij slapen, drinken en eten in de auto en mogen er alleen uit voor een korte plaspauze. Gedurende de dag proberen de 538-dj's de deelnemers met challenges en opdrachten te verleiden om uit te stappen. De doorzetter die het langst blijft zitten, rijdt met de Dacia Duster naar huis. 'Blijf erin en win' is 24 uur per dag te volgen via de livestream op 538.nl.

Radio 538 maakt het de deelnemers niet makkelijk om in de auto te blijven zitten. De 538-dj's leggen op verschillende momenten contact met de deelnemers in de auto en stellen hen voor lastige keuzes. Er komen onweerstaanbare inruilvoorstellen, bijzondere challenges en opdrachten. Ook de 538-luisteraar krijgt een speciale rol en mag mee bepalen wat er in de auto gebeurt. Indien er op vrijdagavond nog meer dan één strijdlustige deelnemer in de auto zit, wordt een finalespel gespeeld in 'De Frank en Vrijdag Show'.

De 538-dj’s leggen in hun programma contact met de deelnemers. Daarnaast is ‘Blijf erin en win’ 24 uur per dag te volgen via de livestream op 538.nl.

Dacia-fans worden bij de actie betrokken. Ze kunnen gedurende de actie hun stem uitbrengen en zelfs prijzen winnen. Alle gebeurtenissen in en rond de Dacia Duster in de kantine van Radio 538 zijn vanaf dinsdag 30 januari t/m vrijdag 2 februari,  24 uur per dag te volgen via de livestream op www.538.nl/blijf-erin

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken