Win een jaar lang gratis vrachtwagenreclame

Win een jaar lang gratis vrachtwagenreclame
 • Design
 • 28 dec 2020 @ 10:07
 • 45635 x gelezen
 • Link
 • Nanny Kuilboer
  Nanny Kuilboer

  redactie MarketingTribune
  BBP Media - MarketingTribune
 • Reclame

Trayler Vrachtwagenreclame biedt een jaar lang gratis vrachtwagenreclame aan voor de ondernemer met het mooiste advertentie-ontwerp. Deadline voor inzenden is 10 januari 2021.

Oprichter Trayler.nl Desley Kuiper: ‘Voor veel ondernemers is 2020 een uitdaging geweest. Aan de ene kant hebben veel webshops het nog nooit zo druk gehad en halen het ene record na het andere, maar aan de andere kant hebben retail en horeca het zwaar te verduren. Om 2021 knallend te starten heeft Trayler een unieke actie opgezet: Ontwerp uw eigen advertentie en maak kans op een jaar lang gratis vrachtwagenreclame. Trayler.nl regelt alles op het gebied van vrachtwagenreclame. Dit houdt in dat wij het juiste transportbedrijf op uw wensen afstemmen, ondersteunen met het ontwerp en wij denken mee op het gebied van marketing om “uw vrachtwagen” zo slim mogelijk in te zetten. Heeft u geen associatie met het transport, maar wilt u toch gezien worden met “eigen” vrachtwagens? Wij werken met verschillende transportbedrijven door het land en bieden de mogelijkheid voor bedrijven/merken om te adverteren op zij- en achterkanten van vrachtwagens.’

Hoe werkt het?

1. Ga naar de actiepagina en download de template onder het kopje 'download mockup'.

2. Stuur het ontwerp in voor 10 januari 2021.

3. Er worden drie ontwerpen gekozen en uiteindelijk wint het ontwerp met de meeste stemmen.

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken