Alexander Klöpping: 'Blendle start deze week'

Alexander Klöpping: 'Blendle start deze week'
 • Media
 • 22 okt 2013 @ 12:21
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • PrintOnline

Blendle gaat deze week officieel van start. Dat meldt oprichter Alexander Klöpping per mail aan de geïnteresseerden op de wachtlijst van de 'online mediakiosk'.

Blendle werd vorige maand met veel bombarie gelanceerd, maar gebruikers kregen nog geen toegang - uitgezonderd van een aantal invloedrijke early adopters die de dienst mochten testen. Vervolgens werd het stil rond de media-tool. Tot vandaag. 

Hé, een mailtje van Blendle. Zeg het eens, Alexander!

Alexander Klöpping: 'Het is inmiddels alweer een paar weken geleden dat we je voor het laatst mailden over Blendle, de dienst waarmee je bijna alle kranten en tijdschriften van Nederland gratis kunt doorbladeren en alleen betaalt voor wat je leest. We zijn overdonderd door het aantal reacties via e-mail en Twitter. Dank voor het steunen van onze missie om de beste journalistiek in Nederland toegankelijker te maken via internet.'

Leuk, graag gedaan. Maar we willen erop, je archief plunderen! 

'De meest gestelde vraag van de afgelopen weken: wie moet ik omkopen om alvast toegang te krijgen tot de Blendle beta? Het antwoord op die vraag luidt: mij. Nee, gekkigheid.'

Enorm grappig, Alexander. Komaan, ter zake! 

'We zitten met zeven man te beuken om Blendle zo snel mogelijk in je handen te krijgen. Nachten doorhalen, overleven op pizza, dat idee. Blendle is leuk omdat bijna alle uitgevers meedoen, maar dat betekent ook dat het een hele klus is om alle verschillende uitgeverssystemen aan te sluiten op Blendle. En geloof me, er zitten een aantal exotische verschijnsels tussen. We ploegen door.'

En nu het nieuws: wanneer start Blendle?

'Het goede nieuws: deze week beginnen we met het toelaten van de eerste gebruikers. Je hoort snel van ons of jij een van de gelukkigen bent. Grote kans dat jij binnen een maandje ook je account kunt aanmaken. Hou nog even vol.'

Pfff, dat wordt voor velen nog zeker een maand wachten. Nou vooruit, journalistieke innovatie kost tijd. Maar na dit stukje zijn we toch zeker wel als eerste aan de beurt, he? 

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken