Holla legal & tax Official Supplier van European Para Championships

Holla legal & tax Official Supplier van European Para Championships
 • Sponsoring
 • 23 mei 2023 @ 09:13
 • Link
 • Michiel van Zaane
  Michiel van Zaane

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • Geen tag

De European Para Championships (EPC) gaat samenwerken met Holla legal & tax. Het advocatenkantoor, met expertise in sportrecht, wordt Official Supplier van het multisportevenement dat komende zomer plaatsvindt van 8-20 augustus in Rotterdam.

Holla staat de EPC bij in diverse juridische uitdagingen en biedt hiermee ondersteuning aan het evenement. Advocaat Reinoud van Oeijen: ‘Holla draagt alle sporters en sportorganisaties een warm hart toe. Omdat wij het stimuleren van talent en inclusie belangrijk vinden, past de aansluiting bij de European Para Championships heel mooi. Het is fantastisch om te zien dat de allereerste editie van dit mooie internationale event in Nederland plaatsvindt. Gezien ons thema ‘Local Hearts Global Minds’, sluit ook dat prachtig aan. Genoeg redenen dus om als trotse partner te mogen optreden voor de European Para Championships!’

Eric Kersten, oprichter van de European Para Championships, is verheugd over de samenwerking met Holla legal & tax: ‘Met een splinternieuw internationaal evenement als de European Para Championships is het belangrijk dat we terzijde worden gestaan door een betrouwbare legal partner. Met zoveel verschillende stakeholders aan boord en de langetermijnvisie, waarbij we de European Para Championships 2027 willen organiseren in een grote Europese stad buiten Nederland, is Holla tax & legal de ideale partner. Dankzij ons partnership met Holla legal & tax zijn we voorbereid op de toekomst!’

De European Para Championships is een evenement dat tien verschillende parasporten bundelt. Atleten strijden om het Europees kampioenschap in Para cycling, Para archery, Para badminton, Wheelchair tennis, Boccia, Goalball, Wheelchair basketball, Para judo, Shooting para sport en Para taekwondo. Dit multisport evenement biedt niet alleen de kans aan atleten om te strijden om de gouden medailles, maar ook om kwalificatiepunten of directe kwalificatie voor de Paralympische Spelen 2024 in Parijs te verkrijgen.

Foto: links EPC Founder Eric Kersten, rechts advocaat Reinoud van Oeijen.

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken