CameraNU.nl opent twee nieuwe vestigingen

CameraNU.nl opent twee nieuwe vestigingen
 • Algemeen
 • 14 jul 2022 @ 11:40
 • 18365 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MultichannelStrategie

Rotterdam en Amsterdam zijn een CameraNU.nl-winkel rijker. Daarmee breidt CameraNU.nl zijn dienstverlening verder uit en heeft het naast een award winning webshop, nu acht fysieke winkels.

Rotterdam en Amsterdam zijn een CameraNU.nl-winkel rijker. Daarmee breidt CameraNU.nl zijn dienstverlening verder uit en heeft het naast een 'award winning webshop', nu acht fysieke winkels.

Winkels als ontmoetingsplek voor beeldmakers
De afgelopen jaren heeft CameraNU.nl de focus verbreed van online aanbieder naar omnichannel retailen. De beeldmaker kan nu terecht op acht fysieke locaties voor persoonlijk contact. Het is dé plek waar foto- en videografie liefhebbers elkaar ontmoeten, sparren of deskundig advies inwinnen of geven. 

Zakelijke klant welkom in Amsterdam
In Amsterdam opent CameraNU.nl zijn tweede winkel. De locatie in Zuidoost is er speciaal voor de zakelijke klant. Professionals kunnen hier terecht voor verhuur van camera’s en lenzen, het huren van de fotostudio, inruil van apparatuur en het kopen van tweedehands producten. Ook zakelijke lease behoort tot de mogelijkheden. De CameraNU.nl-medewerkers in deze winkel hebben een uitgebreid netwerk en verregaande expertise. 

Nog beter bereikbaar in Rotterdam
Ook in Rotterdam wordt een tweede winkel geopend, zowel voor de zakelijke klant als consument. Deze winkel bevindt zich vlakbij de op- en afrit van de snelweg. De vriendelijke medewerkers zijn ervaren fotografen en verlenen persoonlijk advies op maat. De dienstverlening bestaat uit verhuur, tweedehands, lens kalibratie en inruil.

Over de grens naar België
Later dit jaar breidt CameraNU.nl uit naar België, waar de eerste nieuwe winkel in Antwerpen zal openen. Marketing Manager Michiel Maas: ‘'Openen van nieuwe winkels past in onze omnichannel retailstrategie. Onze klanten oriënteren online, om vervolgens in de winkels geadviseerd te worden en tot een aankoop over te gaan. De winkels zijn daarom een belangrijk onderdeel in de klantreis. En binnenkort helpen we dus ook Belgische foto- en videografen met het maken van mooie beelden.’
(PvWK)

Over CameraNU.nl
'CameraNU.nl is dé plek waar foto- en videografieliefhebbers elkaar ontmoeten, sparren, deskundig advies inwinnen of geven. Via adviezen, workshops, lezingen, blogs, social media en video’s helpt CameraNU.nl iedereen bij het maken van mooie beelden om momenten opnieuw te beleven en te delen. CameraNU.nl, gestart op Urk, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Het bedrijf, met ongeveer 180 werknemers, legt naast de webwinkel de focus op fysieke winkels om de klanten nog beter te kunnen bedienen. In een persoonlijk contact delen onze specialisten graag hun kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zo word je als beeldmaker echt verder geholpen. Ga naar www.cameranu.nl voor meer informatie.'

(bron: CameraNu.nl)

 

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken