Topman Sanoma Belgium stapt op

Topman Sanoma Belgium stapt op
 • Media
 • 17 dec 2013 @ 09:16
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • PrintOnline

Topman Aimé Van Hecke van Sanoma Media Belgium stapt er per direct op en verlaat het bedrijf. Hans Cools neemt de leiding van de uitgeverij tijdelijk over.

Het vertrekt van Van Hecke is 'after careful consideration and in good mutual understanding' genomen, meldt het Finse uitgeefconcern in een persbericht. Daar waar in Nederland massa-ontslagen en een uitverkoop van het portfolio werden afgedwongen, staat de Belgische tak onder ’strategische heroriëntatie’. In feite liggen daarmee alle opties open.

Van Hecke laat weten dankbaar te zijn voor de kans om Sanoma Belgium de laatste zeven jaar tot multimediaal bedrijf te kunnen helpen omvormen. Van Hecke: “Het bedrijf gaat nu een nieuwe overgangsfase in, met een strategische heroriëntatie waarbij aan de top andere managementvaardigheden vereist zijn. Ik wens de nieuwe topman Hans Cools en alle Sanoma-werknemers in België het beste.' 

Lees ook terug hoe eerder Sanoma Nederland volledig op de schop is gegaan. 

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken