BNR Nieuwsradio gooit programmering om

 • Media
 • 5 sep 2016 @ 11:02
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • MediaJournalistiekRadio

BNR Nieuwsradio is vandaag gestart met een vernieuwde programmering. Daar horen ook nieuwe gezichten bij: Bas van Werven presenteert dagelijks BNR De Ochtendspits, terwijl Ruud de Wild van start gaat met het nieuwe programma BNR Ask Me Anything.

Van Werven (zie video hieronder) presenteert dagelijks van 06:00 tot 10:00 uur BNR De Ochtendspits. Iedere dag brengt hij op een prettige manier – maar altijd kritisch – een dagelijkse portie nieuws en actualiteiten om de dag goed geïnformeerd te beginnen.

Ruud de Wild gaat van start met het nieuwe programma BNR Ask Me Anything dat dagelijks van 14:00 tot 15:00 uur te horen is. BNR-luisteraars kunnen over een specifiek onderwerp van alles vragen via social media, BNR.nl of via de telefoon. Ruud de Wild zoekt samen met experts naar antwoorden op deze vragen.

BNR Zakendoen wordt dagelijks 10:00-12:00 uur gepresenteerd door Annette van Soest en Thomas van Zijl. Roelof Hemmen is 12:00-14:00 uur te horen in het programma BNR Hemmen. Petra Grijzen blijft de presentator van BNR Spitsuur, ma t/m do 16:00-19:00 uur. Wilfred Genee blijft de vertrouwde stem op de vrijdagmiddag 16:00-18:30 uur tijdens BNR The Friday Move.

Bekijk de volledige programmering hier met de indeling van alle pro-programma's van BNR Nieuwsradio, zoals BNR Eyeopeners, BNR De Nieuwe Wereld, BNR Digitaal, BNR Juridische Zaken, BNR Gangmakers, BNR De Nationale Autoshow, BNR Bouwmeesters, FD Persoonlijk On Air, BNR Beurswatch en BNR De Wereld.Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken