Sanne Groot Koerkamp hoofdredacteur Quest

Sanne Groot Koerkamp hoofdredacteur Quest
 • Media
 • 21 jul 2017 @ 08:20
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • Tijdschriften

G+J Media heeft Sanne Groot Koerkamp benoemd tot hoofdredacteur van braintainment mediamerk Quest. Zij was tot op heden adjunct-hoofdredacteur van LINDA. en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Daarvoor was zij hoofdredacteur van GLAMOUR. Groot Koerkamp volgt Thomas Hendriks op, die eerder werd benoemd als gedelegeerd producent bij RTL Boulevard en RTL Late Night.

Thomas Hendriks: 'Quest heeft met Sanne de ideale hoofdredacteur gevonden om het merk de komende jaren verder uit te bouwen. Ze kan, net als ik al die jaren heb gedaan, steunen op het talent, de kennis en de inzet van het team.'

Sanne Groot Koerkamp: 'Tot mijn grote spijt heb ik moeten ontdekken dat ik mijn commerciële vaardigheden en ambities slechts ten dele benut binnen mijn huidige functies, die erg inhoudelijk van aard zijn. Daarom heb ik besloten te vertrekken bij LINDA. Ik ben heel dankbaar dat ik met zulke extreem getalenteerde mensen heb mogen werken. Een speciale dank voor Linda de Mol, Jildou van der Bijl en Mariëlle Arts voor het vertrouwen in mij. Dat zal ik nooit vergeten.'

Groot Koerkamp: 'Het is een grote eer om het grootste braintainment merk van Nederland te mogen gaan leiden. De missie: mensen op een leuke manier wijzer maken, spreekt mij persoonlijk erg aan. Ik verheug me er dan ook enorm op om dit al zeer innovatieve merk de komende jaren nog verder uit te bouwen. Uiteraard samen met het geweldig leuke en ervaren team dat er zit.'

Corine d’Haans, CEO G+J Media: 'Ik ben verheugd dat Sanne de uitdaging aangaat om het succes van Quest voort te zetten. Haar talent en drive, haar kennis van de lezersmarkt en advertentiepartners en haar neus voor commerciële mogelijkheden van print tot digitaal zijn de ingrediënten voor succes waarmee Quest zijn leidende positie als multimediaal braintainment merk verder gaat uitbouwen. Ik vind het erg jammer dat Thomas Hendriks ons verlaat, maar ben hem enorm dankbaar voor de geweldige ontwikkeling van Quest die hij de afgelopen zeven jaar in gang heeft gezet. Ik wens Thomas veel succes bij zijn nieuwe werkgever. En ik wens Sanne alle succes bij Quest.'

 

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken