Poetin drinkt biertje met Willem Alexander

Poetin drinkt biertje met Willem Alexander
 • Sponsoring
 • 10 feb 2014 @ 12:23
 • Link
 • Redactie Sponsoring
  Redactie Sponsoring

  Redactie
  MarketingTribune
 • Olympische Spelen

Waar het Holland Heineken Huis al niet goed voor is. Niet alleen ons koningspaar, maar ook Vladimir Poetin genoot van een biertje in goed gezelschap. Na de toast met Willem-Alexander en Maxima werd Irene Wüst nog door de president geknuffeld. Wat er zoal besproken werd, blijft gissen. De Russische staatsmedia zegt het te weten: 'Is alles naar wens? Zijn er nog problemen?', vraagt Poetin onze koning. 'Nee hoor, geen problemen. Alles is perfect georganiseerd', antwoordt Willem-Alexander.

Dit is de verslaggeving van The Voice of Russia, onderdeel van de Russische staatsmedia. Willem-Alexander heeft volgens de Russische verslaggeving nog wat lovende woorden voor het wintersportcomplex dat in no-time werd gebouwd en Máxima schijnt Poetin gecomplimenteerd te hebben met de enthousiaste vrijwilligers. Poetin zou dan weer geantwoord hebben: 'Ze glimlachen, staan te popelen om te kunnen helpen en ze rennen praktisch achter bezoekers aan met een oprechte lach op hun gezicht.'

Bedankje?
Het bezoek wordt als een bedankje gezien voor de zware Nederlandse delegatie. Maar dat lijkt een wat simpele verklaring, omdat Poetin diezelfde avond ook in Australia Tirol House werd gesignaleerd. Het lijkt er eerder op dat hij alle deelnemende landen met een bezoekje vereert.
 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken