ContentToday brengt oude en nieuwe generatie influencers samen

ContentToday brengt oude en nieuwe generatie influencers samen
 • Content
 • 5 jan 2016 @ 08:59
 • Link
 • Redactie Contentmarketing
  Redactie Contentmarketing

  Redactie
  MarketingTribune
 • VloggenBloggenContent

Nederlandse communicatieprofessionals zien de toenemende invloed van (social) influencers, maar weten nog niet goed hoe ze hier mee om moeten gaan. Waar vinden ze deze influencers? En hoe bedenken ze samen de juiste content die hun doelgroep aanspreekt? Het contentmarketingbureau ContentToday ondersteunt bedrijven in deze zoektocht. Zij introduceren een platform met zowel ‘traditionele’ contentmakers als de nieuwe generatie social influencers. Hierdoor is er een uniek platform van 150+ content creators ontstaan dat organisaties de mogelijkheid biedt om voor ieder project de juiste strategie en content te laten creëren die wordt verspreid via de juiste mediakanalen. ContentToday werkt inmiddels voor KWF Kankerbestrijding en a.s.r. vastgoed.

Content creators netwerk
De samenstelling van traditionele contentmakers (journalisten, redacteuren en documentairemakers) en de nieuwe generatie social influencers als bloggers, vloggers en Instagrammers in zijn netwerk zorgt voor het onderscheidend vermogen van ContentToday.  Per opdracht worden door ContentToday de juiste specialisten op het gebied van tekst, beeld, geluid en video uit het netwerk aangehaakt. Deze teams creëren strategieën, content en multiplatform formats voor (online) magazines, websites, tv-programma’s, radio, online campagnes en social media.

'Wij geloven in de combinatie van jarenlange kennis van "oude" mediamakers met de creativiteit van de nieuwe generatie influencers. Door de diversiteit van ons netwerk, maar ook doordat de productie van alle content in "eigen huis" plaatsvindt, zijn wij in staat om laagdrempelige contentproducties aan te bieden en zo budgetten efficiënter in te zetten. Bij ons hebben marketeers geen "last" van verschillende offertes, torenhoge conceptkosten of een eindeloze zoektocht naar de juiste influencers', aldus Martijn Sierhuis, mede-oprichter ContentToday.

Influencer management
De influentials die in het ContentToday netwerk worden opgenomen, worden door ContentToday ondersteund bij het ontwikkelen van hun professionele carrière. Zo ontvangen zij ondersteuning op het gebied van productie, legal support in samenwerking met Miss Legal en PR in samenwerking met Maarse Management. In de speciale ContentToday Academy wordt onderling kennis uitgewisseld. Voor meer informatie over ContentToday kan men terecht op www.contenttoday.nl.

Redactie Contentmarketing

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken