Beautybox (EEN Media) neemt Truly Yours over

Beautybox (EEN Media) neemt Truly Yours over
 • Media
 • 25 feb 2015 @ 09:43
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • WebwinkelOnlineZakelijkMerken

De volledig op vrouwen gerichte crossmediale uitgeverij EEN Media, eigenaar van Beautybox, neemt concurrent Truly Yours over, een initiatief dat maandelijkse beautyboxen samenstelt. 'Zo worden we de onbetwiste marktleider.'

Georgios Petropoulos, co-founder van EEN Media is blij met de overname van Truly Yours. 'We hebben het maandelijkse abonnementsmodel Beautybox.nl al in haar portfolio. Met de overname van Truly Yours verstevigen we onze positie op de beauty- en cosmeticamarkt en zijn daarmee onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van beauty-abonnementen.'

Of Truly Yours onder eigen naam zal blijven opereren of onderdeel zal worden van ‘grotere zus’ Beautybox is nog onbekend, maar dat de beauty-beleving van de consument met de overname optimaler zal worden, staat vast. 'Het online en offline bereik van EEN Media in combinatie met Beautybox en Truly Yours is zodanig groot dat de beautyboxen een enorm interessante marketingtool vormen voor participerende merken. Dit resulteert in een klantbeleving van het hoogste niveau.'

Voormalige Truly Yours-abonnees worden per email ingelicht over de overname, aldus Petropoulos. 'Beautyfanaten die hun maandelijkse portie beauty niet willen missen, worden van harte aangeraden om een abonnement af te sluiten bij Beautybox.nl, waar het groeiende aantal abonnees maandelijks verrast wordt met nieuwe beautyproducten om thuis te ontdekken en te testen.'

Beautybox is een maandelijkse beautyconcept waarbij beautyliefhebbers binnen een abonnementsmodel nieuwe cosmeticaproducten en merken tegen een aantrekkelijke prijs kunnen ontdekken. Beautybox is actief sinds maart 2012, marktleider op het gebied van beauty-abonnementen in Nederland en is onderdeel van EEN Media. 

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken