Intracto Group neemt Orangedotcom over

Intracto Group neemt Orangedotcom over
 • Bureaus
 • 8 apr 2021 @ 08:56
 • 15112 x gelezen
 • Link
 • Lucas Boon
  Lucas Boon

  redacteur
  BBP Media - MarketingTribune
 • Overname

Na onder meer Burst, We are you en Mia Interactive maakt Intracto Group vandaag bekend digitaal bureau Orangedotcom te hebben overgenomen.

Het Amsterdamse bureau werkt met 30 man personeel voor opdrachtgevers als Samsung, Mollie en Red Bull. Intracto Group bestaat uit verschillende bureaus verspreid over Nederland en België, met in totaal 1.375 collega's.

Arnoud Duiker, medeoprichter van Orangedotcom, zegt: 'De overname laat zien dat we een sterk en gezond bedrijf zijn dat wil verder groeien. Opdrachtgevers vragen steeds meer om niet alleen een partner voor niche-opdrachten, er is behoefte aan een partner die hen van A tot Z digitaal ontzorgt. Samen met Intracto gaan we daaraan bijdragen.'

Pieter Janssens, CEO van Intracto Group, vult aan: 'De huidige digitale versnelling is onomkeerbaar. Bedrijven beseffen steeds meer het strategische belang van hun digitale aanwezigheid en het ecosysteem, dat ze moeten bouwen en onderhouden. Orangedotcom is voor ons dan ook een gerichte overname. Ze hebben een sterk team in SEA, SEO, social advertising en marketplaces. Kortom, alles wat met digital marketing te maken heeft.'

Foto v.l.n.r.: Michael Hardeman, Pieter Janssens, Brian Hirman, Arnoud Duiker.

Lucas Boon

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken